paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Selam, Ya kimse modem veya router ısındığı için sorun yaşamıyor mu? Benim Asus DSL-N10 modem saçmalıyor, IP alamıyor falan filan. Isınmasından dolayı sorun çıkarttığını düşünüyorum ve şu an üst kapak olmadan çalışıyor. Sanırım aktif soğutma ekleyeceğim. Bu tarz bir sorunu olup da çözüm üreten var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 abi selam, Modemin support sayfasina baki bi firmware güncellemesi varsa yap. Yapabileceğin başka da bi şey yok sanırım. Anca yeni bi şey alırsın. support sayfasında Firmware'ler varmış. bi sürü de changelog var. O fixlerden bir tanesi senin problemini çözüyordur belki. Oku istersen. https://www.asus.com/Networking/DSLN10/#support_Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 O modem isinan bi modem degil, adaptorle alakali bi problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Selam, Abi söktüm güzelce. Entegrelere 4-5s süreden sonra parmağım ile dokunamıyorum. Pzt günü küçük alüminyum soğutuculardan alıp tutturacağım. Bakalım sonrasında stabil olacak mı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 servisine götür. iyidir çizgi elektronik. geçici modem de verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar