mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Yardım edin çok fazla sivri sinek sinkov bile işe yaramadı... yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Bir tuto vardi aslinda Youtube dan bak bulursun, kucuk pet sise shekerli su ile basit bir duzenek yapiyore sen ve sineklerden kutuluyoreeeee Duzenek de sey, petsiseye bisey yapiyorsun sinekler giriyor ama cikamiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 valla uyumak için sahile gidicem şimdi bizimkiler cibinlik yaptı kurtardılar kendilerini ? bende sinkov sürdüm ama çevremde onlarca sivri sinek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 coco said: Bir tuto vardi aslinda Youtube dan bak bulursun, kucuk pet sise shekerli su ile basit bir duzenek yapiyore sen ve sineklerden kutuluyoreeeee Duzenek de sey, petsiseye bisey yapiyorsun sinekler giriyor ama cikamiyor falan Zalimce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 coco said: shekerli su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 prize tak o şeyleri, ne sürüyosun vucuduna onları. prize takıyosun yakın olmana da gerek yok yaklaşmıyo sinekşler. yoksa sivrisinek avlamak zor belli olmuyo ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Seru said: prize tak o şeyleri, ne sürüyosun vucuduna onları. prize takıyosun yakın olmana da gerek yok yaklaşmıyo sinekşler. yoksa sivrisinek avlamak zor belli olmuyo ipneler. onlar bi işe yaramıyor burda Datça/palamutbükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Raid vs alırsan yaramaz, DETAN marka tablet alacan, DETAN SİNEKKIRAN! detan çok daha etkili raidin tabletlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 + kesin çözüm. geçen yıl tek başıma izmir büyükşehir belediyesi'nden fazla katkım bulunmuştur sinek sorununa. öyle bir korku salmışım ki bu sene apartman çevresine gelmeye cesaret edebilen sinek olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Onlar hakikaten bir ise yaramiyorlar artik dogruu Adamlarin evrimi akil alir gibi degil, kimya simya yetisemiyor @fin onlar da zalim ama :( Bide ben hic yapmadim zaten o duzenekten henuz, genelde telkin yolu ile uzaklastiriyorum kendimden onlari Lol degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pNjyLRQutXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 coco said: Onlar hakikaten bir ise yaramiyorlar artik dogruu Adamlarin evrimi akil alir gibi degil, kimya simya yetisemiyor @fin onlar da zalim ama :( Bide ben hic yapmadim zaten o duzenekten henuz, genelde telkin yolu ile uzaklastiriyorum kendimden onlari Lol degil. taming kaç arkadaş senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Odaklanmamis hali 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Detan falan yaramıyorsa Tarım İlacı alacan sivri-kara-hamamböceklerine falan etkilisinden, belli miktar suya katıp fıs fıs her tarafa sıkacan, insana zararsızlarından da var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 VİDEO YU seyrettim fakat şekerli su dio bu herif ama suyun rengi bok gibi ben şekerli su yapınca hiç te öyle olmuyor içine başka birşeyde mi ? atıyor biri bana bu video yu türkçe yapabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 brown şeker diyo yani esmer şeker. belki hindistanda beyazı yoktur. beyaz olur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 mawiman said: VİDEO YU seyrettim fakat şekerli su dio bu herif ama suyun rengi bok gibi ben şekerli su yapınca hiç te öyle olmuyor içine başka birşeyde mi ? atıyor biri bana bu video yu türkçe yapabilirmi ? asıl biri kamera'yı düzeltebilir mi safasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mal said: brown şeker diyo yani esmer şeker. belki hindistanda beyazı yoktur. beyaz olur mu bilmem. şekeri beyazlatmak için ekstra proses yapılıyor bildiğim, onu yapmamış olabilirler ucuz olsun zaten böylesi daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yaklaşık 30 kill aldım az önce. hava rüzgarlı biraz mallaşmış bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 herkes emin demi şekerli su kullanıyorum ?... ? susmayın sanki bir şeyler yanlışmış gibime geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 İçine ayrıca kaşıkla kuru maya kattı dikkat etmiyormusunuz? Hamur mayası, köpürüyor zaten karıştırmayın dediği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sen parmağını kes 5-6 damla kan damlat garanti olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: İçine ayrıca kaşıkla kuru maya kattı dikkat etmiyormusunuz? Hamur mayası, köpürüyor zaten karıştırmayın dediği o suyun rengi ondan mı kötü öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nCN-UIGX92g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar