Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok fazla sivrisinek var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir tuto vardi aslinda

Youtube dan bak bulursun, kucuk pet sise shekerli su ile basit bir duzenek yapiyore sen ve sineklerden kutuluyoreeeee

Duzenek de sey, petsiseye bisey yapiyorsun sinekler giriyor ama cikamiyor falan
Mesaj tarihi:
coco said:

Bir tuto vardi aslinda

Youtube dan bak bulursun, kucuk pet sise shekerli su ile basit bir duzenek yapiyore sen ve sineklerden kutuluyoreeeee

Duzenek de sey, petsiseye bisey yapiyorsun sinekler giriyor ama cikamiyor falan

Zalimce :(
Mesaj tarihi:
prize tak o şeyleri, ne sürüyosun vucuduna onları. prize takıyosun yakın olmana da gerek yok yaklaşmıyo sinekşler. yoksa sivrisinek avlamak zor belli olmuyo ipneler.
Mesaj tarihi:
Seru said:

prize tak o şeyleri, ne sürüyosun vucuduna onları. prize takıyosun yakın olmana da gerek yok yaklaşmıyo sinekşler. yoksa sivrisinek avlamak zor belli olmuyo ipneler.

onlar bi işe yaramıyor burda Datça/palamutbükü
Mesaj tarihi:

+

kesin çözüm. geçen yıl tek başıma izmir büyükşehir belediyesi'nden fazla katkım bulunmuştur sinek sorununa. öyle bir korku salmışım ki bu sene apartman çevresine gelmeye cesaret edebilen sinek olmadı henüz.
Mesaj tarihi:
Onlar hakikaten bir ise yaramiyorlar artik dogruu

Adamlarin evrimi akil alir gibi degil, kimya simya yetisemiyor

@fin onlar da zalim ama :(
Bide ben hic yapmadim zaten o duzenekten henuz, genelde telkin yolu ile uzaklastiriyorum kendimden onlari
Lol degil.
Mesaj tarihi:
coco said:

Onlar hakikaten bir ise yaramiyorlar artik dogruu

Adamlarin evrimi akil alir gibi degil, kimya simya yetisemiyor

@fin onlar da zalim ama :(
Bide ben hic yapmadim zaten o duzenekten henuz, genelde telkin yolu ile uzaklastiriyorum kendimden onlari
Lol degil.

taming kaç arkadaş senin ?
Mesaj tarihi:
VİDEO YU seyrettim fakat şekerli su dio bu herif ama suyun rengi bok gibi ben şekerli su yapınca hiç te öyle olmuyor içine başka birşeyde mi ? atıyor biri bana bu video yu türkçe yapabilirmi ?
Mesaj tarihi:
mawiman said:

VİDEO YU seyrettim fakat şekerli su dio bu herif ama suyun rengi bok gibi ben şekerli su yapınca hiç te öyle olmuyor içine başka birşeyde mi ? atıyor biri bana bu video yu türkçe yapabilirmi ?

asıl biri kamera'yı düzeltebilir mi safasg
Mesaj tarihi:
Mal said:

brown şeker diyo yani esmer şeker. belki hindistanda beyazı yoktur. beyaz olur mu bilmem.

şekeri beyazlatmak için ekstra proses yapılıyor bildiğim, onu yapmamış olabilirler ucuz olsun zaten böylesi daha iyi diye.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

İçine ayrıca kaşıkla kuru maya kattı dikkat etmiyormusunuz? Hamur mayası, köpürüyor zaten karıştırmayın dediği o

suyun rengi ondan mı kötü öyle?
  • Yeni Oluştur...