miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Batarya değişimi olsa 4x4 lük cihaz,note2 de bile ikinci batarya taşıyorum,bu full hd ile öğlene biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Napiyorsun telefonla bende note 2 deyim. Ciddi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Günde ortalama 8 saatim yolda geçiyor,arabayı başkası kullanıyor,sabahtan öğlene kadar müzik ve gazeteler,öğleden sonra diziler ve internet.mobilde şehir dışı olduğumdan 3g emiyor şarjı.saat 2 gibi ilk batarya bitiyor ,ikincisini takıyorum,eğer şehir dışında kalmam gerekirse ikinci bataryayı dengeli kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tablet lazim sana ek. Batarya degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 teknosada dün inceleme fırsatı buldum. kesinlikle arayüz htc one gibi özel olmalıydı. ekran boyutlar vs gayet başarılı ama arayüz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bende arkadaşa zorla aldırdım,beğenmezsen değişiriz dedim amme ben beğenmedim,olmamış hissi alıyorsun telefondan,birde arayüz berbat. Kanunî kalbin çok temiz mis,superonline hediye tab 7 verdi,onu taşıyorum bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Abi arayüze takılmayın ya atın farklı tonlarca uygulama var arayüz alternatifi. Çok güzel de oluyor yani biraz uğraşınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kanuni said: Tablet lazim sana ek. Batarya degil :) 7 inch tasidim 10 inch tasidim, tablet + telefon biraz hammallik oluyor. Note 3 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok abi iphone a gectim mutluyum. note 1 note 2 kullandim tiksindim.. buyuk telefona doydum cok mutluyum an icin. ellerim deforme olmus kullanacam derken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bugün reklamını televizyonda gördüm. Turkcell 1600 liraya satıyor. Turkcell bu fiyata satıyorsa çok daha ucuza bulabiliriz demek oluyor bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 eğlence de konusu vardı oraya yazmıştım ama eğlence olunca tabi pek sallamadı kimse :P Catze said: Bu G2 alınır mı acaba ya? Ben S3 almaya gidip, LG 4X HD almaya ikna edilmiş biriyim, telefonun malzeme kalitesinden falan çok memnundum ama kamerası bir Iphone 5 değildi mesela, yanına bile yaklaşamıyordu, yazılımı ise süper kötüydü, dokunmatik kalibrasyonu kendi kendine sapıtıp, ekranın ışığını açmamaya falan başladı. Bir de o sıralarda android güncellemesi geldi, o güncellemeyi yapınca telefon inanılmaz yavaşladı falan, güvenemiyorum LG'ye pek ama bu telefonda acaip akıl çeliyor. bi yardımcı olun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 LG 2011 serisiyle fena batırmıştı artık öyle bir durum yok. Tek eksiği yazılım desteğinin kötü olması ve sorunlu arayüzü onun da alternatifi custom rom. Donanım özellikleri çok iyi ben tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Yeni bir telefon alayım diyorum, şu an htc one x kullanıyorum, bunu kız arkadaşıma veya aileden birilerine verip g2 almayı düşünüyorum. -tek sıkıntım alıştığım sense arayüzünden sonra g2 arayüzüne alışabilir miyim. -bir de htc nin yazılım desteği biraz sıkıntılı oldu,her yeni model çıkardığında bir öncekini sallamamaya başladı. ki bu durum lg nin eski modelleri için de geçerli. ama bu modelden sonra akıllandığını ve bu desteği uzun süre kesmeyeceğini düşünüyorum. bu durum sizce de böyle olur mu -bir başka merak ettiğim durum ise şu an kullandığım one x yarım saat kadar müzik dinlerken webde sürtünce veya facebook da takılmadan sonra alev gibi oluyor,ki eğer kurduğum app(TempMonitor Lite)yanlış göstermiyor ise 47-48 derece civarına geliyor,web browsing veya facebook olayını kapatınca ise 3-4 dk içerisinde ortam sıcaklığına göre 27-30 derece civarına geliyor,bu durum g2 için de geçerli mi? şu soruları kafamdan atabilirsem 32 gb versiyonunu alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 - Sense arayüzünden sonra LG'nin arayüzü hayal kırıklığı yaşatabilir. Software olarak baya kötüydü. - Yazılım desteği olarak HTC One ile 4.3 ü ilk verecek üretici olacakmış. HTC bence cihazında koşacak en stabil ROM'da bırakıyor. Sense yazılımını da cihazlarında major bi update'e gitmiyor. Baktığında her cihazın latest rom'u stabil. Ne biliyim, mesela HTC Sensation, 4.0.3'te kaldı. 4.1.2 gelse cihazda ne değişecekti? Yazılım desteğine takılmamak lazım. S2'ye 4.1.2 gelmiş. Fakat cihaz takıla takıla çalıştırıyor mesela. Çıkarmış olmak için çıkarmasınlar mümkünse. - Isınma konusunda XDA'deki bölümüne bi bak istersen. Bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bir ara LG Nexus 4 çok ısınıyor diyorlardı. LG'nin diğer telefonlarına bakmadım ısınma sorunu var mı diye ama G2 için ilk izlenimler beklenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 g2yi takip ediyorum da aşırı ısınma şikayeti duymadım kullanıcılardan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bugun baktim biyerde alete, boyutu tasarimi yikiliyo cok guzel. ele oturusu falan guzel baya ergonomik alet. androidden bezmesem hemen alicaktim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 microsd olsa 16lıgı kapıcaktım bende hemen şimdi 32lık biraz daha düşsün diye bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 2 gün önce 16 gb lığını aldım. androide ilk adımım oldu. şimdilik memnunum ve umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Litminov said: Bir ara LG Nexus 4 çok ısınıyor diyorlardı. LG'nin diğer telefonlarına bakmadım ısınma sorunu var mı diye ama G2 için ilk izlenimler beklenilebilir.n4 aynı işlemciyi kullanan telefonlar kadar ısınıyor daha fazla değil. Arka kısmı cam olduğu için daha fazla hissediliyor, bu problem plastik kapaklarda daha az hissediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Alan var mi? Eğer varsa lg bedava 2222 tane kılıf dağıtıyormuş. Http://sendenogreniyorum.com/sub6.html Adresinden imei ile başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 S4 pro fazla ısınan bir işlemci olabilir ama buradaki tek suç da işlemcide değil adamların oluşacak komplikasyonlara çözüm üretememesidir. Olası problemlere önlem alacakları yere daha da körüklüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Arayuzu abartildigi kadar kotu degil. Kamerada fps dusmesi ise aydinlik ortamdan karanlik ortama gecisler gibi anormal durumlarda oluyor onun disinda kamerasi da cok iyi. Performans olarak zaten su anki en iyi 3 telefondan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Şu aletin 32 gb versiyonu yok mu daha piyasada,bu ay sonuna kadar almayı düşünüyorum. 300-400 lira civarı teknosa hediye çekim var gerisini de peşin verip alayım diyorum ama piyasada daha canlisini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ay sonu teknosaya gelecekmiş. bugün vatana sordum. gelmez bize sanmıyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar