Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Xillia (ps3)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Allah bin kere, yüzbin kere belalarını versin miyuki sawashiro milla'yı bu iğrenç şeyle, ses bile diyemiyorum değiştirdikleri için. Oyunu bir saat önce tekrar açtım ama introyu geçemeden tekrar forumlarda nefret kusmaya döndüm.

Ecce homo tablosu durumunu yaşatmışlar resmen. Şu redneck xenophobe gururları bir kırılsı artık ya, şu işkenceyi dünyanın kalanına yaşatmasınlar. Şerefsizim oyunu kapayıp ps3 emülatör ve undub bekleyesim geldi şimdi.

Embesiller bir de psn blogda 8 hafta gece gündüz çalıştık, milla'yı bilerek testosteron basılmış çinli yüzücü styla seslendirdik, umarız beğenirsiniz filan demişler 2012'de. Ana avrat küfredesim geldi altına. Allah tuttuklarını teneke etsin bu murican localizatörlerin.

japonca öğrenesim geldi şimdi ex hard zorlukta olmasa, ingilizce ayarında olsa çoktan öğrenmiştim. Kusasım geldi daha introda nasıl oynayacağım bilmiyorum. Milla mc gazıyla almışken oyunu tokat gibi resmen. Refund nedeni resmen, ah japonya bir yenseydin şu adamları.

undub çıkmış bile ama ps3 jailbreak lazımmış peh. Paramızla rezil oluyoruz işe bak. New game ekranında duruyor oyun hala nefret kusuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ikincisinde gene özgün seslendirme yok. bir de sorulunca utanmadan "AMA SYMPHONIA CHRONICLES'A KOYDUK" demişler utanmadan eşşekler. ulan bize ne ondan, bunda istedik buna koysanıza!

valla ps3 emülatör çıksa hiç gözlerinin yaşına bakmam, basarım undub'ı. LANZSSZSZ O KREZZZSSSSZZNİK hala yankılanıyor kulağımda. püh size ya. parasını veriyoruz, gene ürünü alamıyoruz yani rezalete bak.

çıkınca alsam mı diyordum ama mideme oturur full price bu kazığa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...