Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 varmi benden baska alan bunu? millet yere gore sigdiramiyor son 10 yilda cikan 10 en iyi jrpg den biri diye. ufotable animasyonlarda dokturmus gene. http://img803.imageshack.us/img803/140/ncloudtalesofxillia21.jpg ana karakteri bizim secmemiz olayida super olmus, edgy teen angst bishounene takilip kalmadik, millia cogh ii http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/161/2/5/milla_maxwell___where_you_fight_by_rose6211-d52z3pw.png http://www.youtube.com/watch?v=PT2fFKWyBv0 http://www.youtube.com/watch?v=l3cAEauBBv4 >tfw no japanese voice option fak you namco, epic cast var oysa dlc oalrak satsa bari beah onada raziyim. yediniz canim miyuku sawashironun epic sesini gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 grafikleri O KADAR kötü ki almaktan vazgeçtim bi de gavatlar dragon's crown ile aynı gün release etmişler lel graces f kadar (60k top lel) bile satmaz bu uzun bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://i.imgur.com/zgazM0s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 zilli hikayeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dün gördüm de 55$, hatırı sayılır indirim beklerim herhalde ama alırım sanıyorum yarı fiyata filan indiğinde. tales of oynamak istiyordum zaten. ps3 hdd dolu gerçi ama bulurum bir çaresini heh. Viktor said: fak you namco, epic cast var oysa dlc oalrak satsa bari beah onada raziyim. yediniz canim miyuku sawashironun epic sesini gene. birleşmiş milletler'in korumaya alması lazım miyuki'li oyunları. yalnız gördüğüm en utanmaz dlc'ler herhalde. parayla gold ve level satıyorlardı lewl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 grace'den iki boyun onde cast ve story'e sahip bu yalniz. >son 10 yilda cikan 10 en iyi jrpg den biri tales fanlari iyicene ucmus artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yiginla oyun var elimde, SR4 %100 kasicaktim guya, rome2 var, 3ds ve ps3 icin aldigim yiginla oyun kenarda kaldi ve ustune ff14 begendigim halde oynayasim gelmiyor. tam depresyon bu, oyun oynamaktan baydim filan diyordum igrenc dublaja ragmen bu oyuna bagladim cok pis asiri iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bulayım bi yerden bu jenarasyon jrpler içi cehennemin 4. katıydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kaede said: grafikleri O KADAR kötü ki almaktan vazgeçtim bi de gavatlar dragon's crown ile aynı gün release etmişler lel graces f kadar (60k top lel) bile satmaz bu uzun bi süre 100 k satmis bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kelebek elbiseli mc ve slut byakurene kanmıştır insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zaaaaa 3ds de var mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 az kaldi bitio, gayet iyi ve akici gameplay ki jrpg bu jenerasyon oynamamin sebebi abidik gubidik combat mekaniklerini ogrenecek zamani ayiramamamdi hikaye guzel karakterler guzel tam cerezlik jrpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.play-asia.com/tales-of-xillia-first-print-edition-paOS-13-49-en-70-49b0.html 30$ olmuş fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DarkC1oud said: http://www.play-asia.com/tales-of-xillia-first-print-edition-paOS-13-49-en-70-49b0.html 30$ olmuş fiyatı.Bu Asian sürümüymüş, sonradan fark ettim.İngilizce dil seçeneği yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yarin indirime giriyor oyun us psn'de ps+ uyesine 10$ degilsen 20$ http://blog.us.playstation.com/2014/01/13/14-for-14-sale-starts-tomorrow-huge-discounts-on-ps3-vita-games/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 oh oh oh alayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kaç gün sürücek bu indirim haftasonuna doğru hala olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 alasım var da hdd tıka basa dolu ve 60'lık zaten, kaç gb acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 boyut 6gb, indirim suresi bir daha ki store update kadar yani 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dedim disk alsam ne kadar diye, amazon uk'de 38£, yuh. neyse ki sony'de region lock yok. silecek oyun kalmadı gibi ama bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 uu beybi dönünce kaparım bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 HDD sunu tavsiye ederim, ilerde ps4 alirsaniz ondada calisiyor. http://www.amazon.com/Western-Digital-Scorpio-2-5-Inch-Notebook/dp/B005DVJJWQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1333501453&sr=8-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ps plus üyelerine 20 değil 10$, ben de bunun üzerine 1 aylık açtım. :p o arada başka indirim çıkarsa ne ala. hdd takmadan geçiririm herhalde ya, beklediğim kadar bana göre oyun çıkmadı ps3'te maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kami-sama belasını versin bu ingilizce dublatıp japonca koymayanların, bir açayım dedim tadım kaçtı o güzelim intro videosunda. şu redneck xenofobisini bir aşamadı adamlar ya. türk kadar özgüvenleri yok kendilerine. yabancı dilde birşey seyrederlerse milliyetleri kaybolacak sanki. lanet olsun tiksindim ya, forumlarda gezip atewş püskürüyorum. yatacaktım sinirden uykum kaçtı. şu ingilizce kanserinden bir kurtulamadık ya. memedali erbil'li, okan bayülgen'li pixar filmlerinden kaçıyoruz, bunlardan kaçamıyoruz. kahrolsunlar. nisa'ya şöyle cebimden 1 trilyon $ verebilsem de hepsini satın alsa şu lapacıların, herşeyi dual audio ile oynasak sonra. said: Namco said they never include Japanese audio for the Western version of their 'Tales' games because players who are new in the scene of JRPGs can get most out of the game experience from the English audio. They say that's why they get professional English VAs to dub their games for the West. They also said that they included dual audio in Ni no Kuni because that game was already hyped up because of Studio Ghibli. mal adamlar ya, oyunu açınca options menüsü çıkarıyor zaten isteyen istediğini seçer oradan. müşteriyi nasıl salak yerine koyuyorsunuz böyle. of nasıl rage açtım var ya. said: Kotaku asks why the U.S. version [sic!] of Tales of Xillia won’t feature any dual audio and this is Hideo Babas response: “One other frequently-asked question: why don’t the U.S. versions of Xillia and other Tales games give people the option to play with Japanese voices and English subtitles? ‘Of course we want to cater to the hardcore audience,’ Baba said, ‘but I think it’s very important to cater to the more casual user who doesn’t want to just read the subtitles and wants to enjoy the game in their native language. I think for first-time users who pick up one of our games for the first time, I think it’d be a lot more of an enjoyable experience playing it with English voices.’ “ His answer is a confirmation that the localized game will feature only English dubbing. As a big surprise comes his reply to the next question: ” ‘So why not offer options for both English and Japanese voices?’ I asked. ‘We’ve definitely heard this feedback from a lot of our fans across the world,’ Baba said. ‘I can’t promise anything at the moment, but we’re definitely looking at the option. I can’t say which title it might be in the future, but hopefully, eventually, we might have that option available in one of our titles.’ “ hideo baba sen kimi kekliyorsun ya. 4 yaşında çocuk mu kandırıyorsun nasıl bahane bu? özrünü önceden hazırla da böyle rezil olma bari. "evet duyduk ama yapamıyoruz" nedir, bir sebep söyle madem. native language ne ya, avrupa'da satıyorsunuz native'i ingilizce mi buranın? püh size ya. arkadaş bir audio track koyacaksınız zaten var olan. roket bilimi mi nedir bu anlamıyorum ki. iyi ki 20$ değil 10$'a almışım. beter olsunlar. hardcore değil casual'lara kasmaya devam aynen bu kafada, jrpg oynayacak casual bulursanız batıda satarsınız onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar