sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ölüm haberi üzerine hastaneye gelen tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, ünlü futbolcunun dün rahatsızlanarak kendi evine geldiğini ancak hastaneye gitmek istemediğini söyledi. Selçuk Yula’nın ölümüne ilişkin açıklama yapan Ali Erkazan, “Selçuk Yula çok iyi bir dostumdu.” dedi. Dün dışarda rahatsızlandığı için kendi evine geldiğini anlatan Erkazan şunları söyledi: “Çok büyük bir dostluğumuz var. Dışarda rahatsız olmuş bana geldi kızıyla. Evde kusturduk toparladı. Hastaneye götüreyim dedim istemedi. Sonra taksiye bindi gitti. Sanırım dün evdeki kusması bunun bir işaretiydi. Hastaneye götürmek isteyince, ‘Ben ber hafta önce baktırdım kalbimde bir şey yok’ dedi. Çok inatçıydı.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 taraflı yorum yapan ne demek arkadaş? politika yorumcusu mu bu-ki içlerinde tarafsız yorum yapan 2-3 kişi-? Spor yazarıydı adam ve Fenerbahçeliydi. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Emre çok ahlaklı mükemmel bir insan demek taraflı yorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bizim arkadaşın eniştesiydi ayrıca üzüldüm kız çok seviyodu kendisini. allah rahmet eylesin ne diyelim ayrıntıları öğrenebilirsem iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kuddusi futbol bölümüne girme bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: Masticore said: taraflı gazeteciliğin öncülerindendi kendisi Yorumlarini da kendisini de fenerbahcesini de sevmem ama eger varsa allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bende yorumlarını pek sevmezdim ama allah rahmet eylesin,sevdiklerine sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar