DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Allah gani gani rahmet eylesin. Gönülden Fenerbahçeli bir adamdı, yorumlarını olmasa da kendisini çok severdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şakamı ya 53 yaşındaydı daha adam Allah rahmet eylesin ya :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi aynen adamin tvdeki goruntusu gozumun onuden gitmiyor daha diri genc duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Nasıl olur ? Genç sayılırdı daha .. Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vay ulan üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kalp kriziymis, Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 taraflı gazeteciliğin öncülerindendi kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Masticore said: taraflı gazeteciliğin öncülerindendi kendisi Yorumlarini da kendisini de fenerbahcesini de sevmem ama eger varsa allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 erken yaşta gitmiş, yazık gerçekten. ama şey de doğru, hayatımda bu adam kadar taraflı yorum yapan medya mensubu da az gördüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sok oldum cok erken gitti adam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 "türkiye politika kaldırmıyor. 12 eylül türkiye'deki kırılma noktasıdır. iyi devrim midir, kötü devrim midir? benim için kötü devrimdir. gençler bu dönemde depolitize edildi. günümüzün futbolcuları hep o dönemin çocukları. neticede sağ-sol kavramını bilmiyorlar. mercedes'e, ferrari'ye binen futbolculardan bir şey bekleyemezsin zaten! futbolcuları bir kenara bırak, türkiye'deki gençlerin bir misyonu yok. üniversite öğrencileri ne biliyor ki türkiye'de? 12 eylül'den sonra milyonlarca kitap yakıldı bu ülkede. okumayı bilmeyen gençlik üretildi. biz beatles'larla, pink floyd'larla büyüdük. şimdiki çocuklar, arto'nun müzikleriyle göbek atıyorlar diskolarda. bunlarla da politika konuşamazsın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gezi parkinda ters kose olup gozu arkada gitmemis en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vaybe genç sapasağlam adamdı hemde pro sporcu eskisi, çokmu zorladı sıcakta kendini naaptıysa artık. Üzüldüm valla mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 reampage said: huzur içinde yatsın. allah rahmet eylesin. yalnız resimdeki selçuk yula değil, serkan acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Oda 3-4 ay önce ölmüş onada ayrıca rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sabahleyin ölmüş ve ben de az önce bir yazısını paylaşmıştım. haberim yoktu. çok üzüldüm. düzgün, beyefendi bir adamdı. iyiler böyle erken ölmeye devam eder ve kötüler bu kadar uzun yaşamaya devam ederse böyle dünyanın ben... çok üzgünüm.dünden sonra kaldıramadım bu haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 serkan acar baya klasmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kaspar said: reampage said: huzur içinde yatsın. allah rahmet eylesin. yalnız resimdeki selçuk yula değil, serkan acar. Selçuk Yula Fenerbahçe formasıyla http://media4.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/130806_selcukyula275.jpg Uzun yıllar Fenerbahçe'de top koşturan Yula, iki kez gol kralı oldu. Bir dönem Bundesliga’da oynayan Selçuk Yula, Sarıyer, Galatasaray ve Erzurumspor forması da giydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 reampage said: huzur içinde yatsın. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151709399964039&set=a.396927694038.178811.538769038&type=1&ref=nf selçuk abi değilmiş galiba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Zamanında GS forması giymesine rağmen GS den nefret eden taraflı gazeteceliğin öncüsü. Yorumlarını hiç sevmezdim ama çok genç yaşta vefat etmiş. Üzülüyorum erken yaşta gidenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar