Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL Ön Eleme: Fenerbahçe -Salzburg @ Kadıköy

Katibim

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

7-8 tane yüzde yüz pozisyon kaçırdı salzburg. 2 tene çizgiden top çıkardı fener. Buna rağmen FB 3-1 maç kazanıyorsa ;

bal.jpg

Abi hiç kusura bakmayın ama şu üstteki. Direk 2. young boys vakasıydı o 90daki penaltı olmasaydı önceki maçta hele de başta o golü yiyince.

Gaziantepspor gelse şampiyonlar ligi önelemesinde fenerin şu halini tokatlayabilir. Fb şundan çok daha iyi bir durumdayken arsenal 5 mi ne atmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'a çok laf edildi ama Aykut'un takımı geride çok daha sağlamdı tabii ki bunda 2-3 yıldır aynı takımın başında olmasının etkisi var. Ben açıkçası orta ve uzun vadede E.Yanal'ın takımlarının başarılı olabileceğini hiç zannetmiyorum, Aykut'tan daha iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum.
Dünkü maçı izlemedim ama ilk maç gerçekten o penaltı sayesinde kurtardı fener paçayı. Zaten Fener'in Salzburg'u her türlü elemesi beklenir, sürpriz yok. Asıl mesele şimdiki tur zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Gökhanın olmaması da büyük etken aslında, adam hem defansta hem ofansta takımın çehresini değiştiriyor.

Emenike geldi ama Stoch gidiyor, çok yazık oluyor Stocha ama napacaksın. Sow bütün sezon yine sol çizgiye mahkum edilcekse Sowu satalımda günaha girmesin takım bari.

4231 veya 433te inat ederek takıma zarar veriyor Yanalda aynı Aykut gibi, oysa adam gibi 442 oynat işte. Sow, Emenike, Kuyt gibi adamların kanat oynamaları takıma hiç bişey katmıyor çünkü bişey üretemiyorlar kenarlarda.

Volkan

Gökhan SerdarTaşçı/Yobo Alves HasanAli

Kuyt/Topuz Meyreleş Emre/Topal Stoch/Caner lol

Emenike Sow

defansa da şu SerdarTaşçı alınsın artık ya, yabancı sınırını destekliyor Aziz ama elimizde 12 tane yabancı var, hatta yerli forvette lazım kenardan oyuna girecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...