Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 GwindonSurion said: bir filmde jude law falan varsa ben de ryan gosling görünce tehdit altında hissediyorum 2 gün önce drive'ı izledim hala toparlayamadım egoyu
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 latin dansları kursuna gitmiştim bir kere... tango çaça falan bir sorun yok ama bitişteki salsa :(( o popoyu sallarken biri videoya çekse insan içine çıkılmaz bi daha
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 enes218 said: Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :( Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sen işini bilmiyormuşsun, kız arkadaşım ben çiçek miçek sevmem diyince basıp gidiyor o gülcüler.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Cirkin hatunlar asilinca tehlikeyw giriyor benim erkeklik ibne olasim geliyor
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben kompedan mağzasına girmiştim bi kere kaza bela. ozamanki kız arkadaşım renkli donlar ve 75 ten 95 e çıkaran silikonlu sütyenler arasında kendini kaybederken baya baya sorgulamıştım kendimi. bigün önce paintball da tanrı gibiyken birgün sonra kompedanda habeş maymunu kıvamında takılıyodum.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Patice said: enes218 said: Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :( Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide. Her türlüsüne para kaptırdım ben galiba :S biliyorum bahsettiğin tipleri
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vingthor said: Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar 3'e kadar sayip parmagimi siklattigimda uyanicaksin....
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 olsa olsa ananla pazar tezgahindan don almaya gitmissindir.
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Tehdit altında hissettiğim tek yer paticik forumu şu an için
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Lithran said: Tehdit altında hissettiğim tek yer paticik forumu şu an için ahahah
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hepimizin başına gelebilir lütfen gülmeyelim
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vingthor said: Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar hep laf hep laf.b ir izmir domati yemisligin yok.
Öne çıkan mesajlar