Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekliğinizin en tehdit altında olduğu anlar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
latin dansları kursuna gitmiştim bir kere...

tango çaça falan bir sorun yok ama bitişteki salsa :((

o popoyu sallarken biri videoya çekse insan içine çıkılmaz bi daha
Mesaj tarihi:
enes218 said:

Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :(

Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide.
Mesaj tarihi:
ben kompedan mağzasına girmiştim bi kere kaza bela. ozamanki kız arkadaşım renkli donlar ve 75 ten 95 e çıkaran silikonlu sütyenler arasında kendini kaybederken baya baya sorgulamıştım kendimi. bigün önce paintball da tanrı gibiyken birgün sonra kompedanda habeş maymunu kıvamında takılıyodum.
Mesaj tarihi:
Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan

orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar
Mesaj tarihi:
Patice said:

enes218 said:

Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :(

Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide.

Her türlüsüne para kaptırdım ben galiba :S biliyorum bahsettiğin tipleri
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar

3'e kadar sayip parmagimi siklattigimda uyanicaksin....
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

hep laf hep laf.b ir izmir domati yemisligin yok.
  • Yeni Oluştur...