Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 GwindonSurion said: bir filmde jude law falan varsa ben de ryan gosling görünce tehdit altında hissediyorum 2 gün önce drive'ı izledim hala toparlayamadım egoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 latin dansları kursuna gitmiştim bir kere... tango çaça falan bir sorun yok ama bitişteki salsa :(( o popoyu sallarken biri videoya çekse insan içine çıkılmaz bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 enes218 said: Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :( Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sen işini bilmiyormuşsun, kız arkadaşım ben çiçek miçek sevmem diyince basıp gidiyor o gülcüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Cirkin hatunlar asilinca tehlikeyw giriyor benim erkeklik ibne olasim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben kompedan mağzasına girmiştim bi kere kaza bela. ozamanki kız arkadaşım renkli donlar ve 75 ten 95 e çıkaran silikonlu sütyenler arasında kendini kaybederken baya baya sorgulamıştım kendimi. bigün önce paintball da tanrı gibiyken birgün sonra kompedanda habeş maymunu kıvamında takılıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Patice said: enes218 said: Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :( Mersin'de gül satan versiyonlarıyla bir de gülü eline zorla tutuşturup para isteyen, vermeyince suratına tüküren versiyonları var bide. Her türlüsüne para kaptırdım ben galiba :S biliyorum bahsettiğin tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vingthor said: Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar 3'e kadar sayip parmagimi siklattigimda uyanicaksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 olsa olsa ananla pazar tezgahindan don almaya gitmissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Tehdit altında hissettiğim tek yer paticik forumu şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Utanip log out a basar abi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senin normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Lithran said: Tehdit altında hissettiğim tek yer paticik forumu şu an için ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hepimizin başına gelebilir lütfen gülmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vingthor said: Hatun don alirken reyona girip butun kadinlsri rahatsiz etmek super birsey lan orda bulunmandan bile rahatsizlar cunku ama legit cunku kiz arkadasini bekliyosun o donu alma siyah al daha bir vurasim geliyor diyosun falan pis pis bakiyolar hep laf hep laf.b ir izmir domati yemisligin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar