Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ben bir tek sünnet olurken hissettim o duyguyu. "çük benim, daşak benim. Kestirmiyorum ulan" dedim ama yemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben budattım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ayrıca insan kimseyi çene cerrahının koltuğuna orturtmasın arkadaş. Destereynen girişti çene lan, arkasında saklamış ben iğne zannediyordum iyicen yaklaşıp bir çıkardı aleti, koltuktan fırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bayan doktor tarafından prostat çek yapılırken. o parmak girecek, kadın içerinin sıcaklığını elinde ve erkekliğini parmak ucunda tutacak. kuzu gibi durursun, gögüs kılların dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 mutlu sonlu filmlerde gözleriniz dolmuyor mu ya?sesiniz titremesin diye kasmıyor musunuz?ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 prostat kontrolünde rektal tuşedir heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bingildak said: bayan doktor tarafından prostat çek yapılırken. o parmak girecek, kadın içerinin sıcaklığını elinde ve erkekliğini parmak ucunda tutacak. kuzu gibi durursun, gögüs kılların dökülür. YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aklıma gelenler tuvalet kapısında dışarıda beklerken çantasını bana verdiği anlar. kadın çantası elimdeyken sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. bide tuvaletten çıkıyor çantasını da geri istemiyor yürümeye o şekilde devam ediyoruz, ne zaman alcak lan? şimdi ben versem ayıp olabilir asfg. bayana giyim kuşam hediye ararken... mesela güneş gözlüğü hediye alıcam bayan reyonunda. elimde incelerken tezgahtar gelip beyefendi onlar bayan yanlız diyebiliyor bitiyorum... güneş gözlüğü iyimser bir örnek gene... watsons tarzı kozmetik ağırlıklı yerlerde problem var gene. erkekler içinde 2-3 parça bişeyler satıyorlar ama stresli gene. sonra mango tarzı yerlerin soyunma kabinleride bayık... hele böyle penti tarzı mağzalar. gözünü nereye kaçırsan kadın memesi ve bacağı ile ilgili bir ürün. kadın mağazalarından alınmış cicili bicili ppşetleri taşırken yanlız kalmakta geriyor. ek olarak grupta eşcinsel varsa ve bir şekilde bir süreliğine eşcinsel ile başbaşa kalma durumu olduysa oda büyük stres :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 zipzip said: mutlu sonlu filmlerde gözleriniz dolmuyor mu ya?sesiniz titremesin diye kasmıyor musunuz?ha? bir erkek bundan daha erkek anca bi erkekle sevişirken erkek olabilir. erkek dediğin adam harbi adamdır, erkek erkek insanın mutluluğuna tabiki doyarcasına sevinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 iş arkadaşınızla iş seyahatindeyken resepsiyona gidip oda istemekte stres. iki odamı tek odamı diye sorulduğunda tabiki tek oda hehhe derkende aynı stres mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Abi o mutlu son o mutlu son değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 duygularını gösterebilen erkek en erkekdir manlytears.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 duyguları olan erkek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 senden çok daha erkekler yaptı http://dash.ponychan.net/chan/files/src/134418906958.jpg sen bir kaç saf arkaya geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yanlışlıkla kadın ürünlerinin olduğu reyona girince stres oluyorum, kaçıyorum hemen sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mortis said: Kız arkadaşını alışverişe götürür, kız kendine toka küpe bakar nasıl yakıştı mı falan diye sorar, erkek bu durumda gelirebilir, vay be ne hallere düştüm diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Vingthor said: duyguları olan erkek olmaz. erkek burda, erkekler duygularını dısa vurur, içinde tutmaz, sahip olmaz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 RABBÜL biz erkeklere mantık diye birşey vermiş. duyguyu kadınlara vermiş. mantık>duygu therefore erkek>kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bana hiç olmuyo lan "aha erkeklik gitti" diye düşündüm. bu erkeklik kavramı bi kaç hıyarın çıkardığı ve kadınların da destek verdiği, hoşuna gittiği bişey olduğu için ve genelde sokayım toplumsal normlarınıza modunda takıldığımdan skmde olmuyo hiç böyle durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 valla çok saolun gençler çok iyi şeyler çıkıyor. not alıyorum hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ödevini bize mi yaptırıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yok yok ödev değil :) küçük çaplı bir içgörü araştırması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 :) = erkekliğimin tehdit altında olduğu andan bi tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ay pardon öyle zor durumda kalmanı istememiştim :s:s: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mortis said: :) = erkekliğimin tehdit altında olduğu andan bi tanesi abi şu şasgkdfjs ayrıca nefret ediyorum şöyle gülen erkeklerden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar