Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekliğinizin en tehdit altında olduğu anlar.

Mortis

Öne çıkan mesajlar

aklıma gelenler

tuvalet kapısında dışarıda beklerken çantasını bana verdiği anlar. kadın çantası elimdeyken sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. bide tuvaletten çıkıyor çantasını da geri istemiyor yürümeye o şekilde devam ediyoruz, ne zaman alcak lan? şimdi ben versem ayıp olabilir asfg.

bayana giyim kuşam hediye ararken... mesela güneş gözlüğü hediye alıcam bayan reyonunda. elimde incelerken tezgahtar gelip beyefendi onlar bayan yanlız diyebiliyor bitiyorum... güneş gözlüğü iyimser bir örnek gene...

watsons tarzı kozmetik ağırlıklı yerlerde problem var gene. erkekler içinde 2-3 parça bişeyler satıyorlar ama stresli gene.

sonra mango tarzı yerlerin soyunma kabinleride bayık... hele böyle penti tarzı mağzalar. gözünü nereye kaçırsan kadın memesi ve bacağı ile ilgili bir ürün.

kadın mağazalarından alınmış cicili bicili ppşetleri taşırken yanlız kalmakta geriyor.

ek olarak grupta eşcinsel varsa ve bir şekilde bir süreliğine eşcinsel ile başbaşa kalma durumu olduysa oda büyük stres :)
Sosyal ağlarda paylaş

bana hiç olmuyo lan "aha erkeklik gitti" diye düşündüm. bu erkeklik kavramı bi kaç hıyarın çıkardığı ve kadınların da destek verdiği, hoşuna gittiği bişey olduğu için ve genelde sokayım toplumsal normlarınıza modunda takıldığımdan skmde olmuyo hiç böyle durumlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...