riglous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Black-ice said: Selam beyler ya topiğe biraz geç katıldım kusura bakmayın. Damak tadı denen şeyden haberi olmayan bir yemeği kendi yiyip sevdiği için en iyisi olduğunu diğer türleri yiyenlerin mal olduğunu iddia eden kaç yetersiz yaptı bugün forum acaba yoğundum sayamadım biri bilgilendirsin. Bu tatsız olmuş. Sen Koçak'tan yemeye devam. Site üzerinden sipariş sistemi de kurmuşlar hem, 10 numara 5 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Koçak ne bilmiyorum, neyi yemeye devam edeceğim onu da bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle overrated kötü bir yerdir sen beğenmemişsin çünkü. Ben hiçbir postu okumadan msj atmıştım sanırım üstüne alındın hemen. Dur olm sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Menengiç kahvesi denmiş bak onu seviyorum işte geçen bir cafede tesadüfen içmiştim dehşet iyi birşey. Bir kerede nargile içerken nargileci çocuk meyankökü şerbeti getirdi o da süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 benim için zevktir, ancak illaki yanımda sevdiğim birisi olacak, tercihen eşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 benim icin ilk 3 te sanırım.kahvaltıda oglen ne yesem die dusunuyorum.hayal kuruyorum falan bi de doyma hissi yok cok kilo aldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 alperozg said: resmen yemek için yaşıyorum, karnım tok olsa bile yemek anlatırken ağzım sulanıyor. Gecenin bi vakti feci karnım acıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar