Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 lumia 1020 , Lg g2 ye de basıyor mu ? ya da soyle diyim cekim kalitesi daglar kadar farkli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 xperia iyi çekmiyor gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 gündüz de iyi çekmiyor aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Abi iş için kullanmayacaksan (kim işi için telefonla gece çekimi yapar bilmiyorum) iphone 5s al geç. Ufak tefek farklılıklar olabilir, Lumia basabilir ama alacağın aletin geri kalan 500 tane özelliği var kullanacağın ve hepsinde iphone 5s basıyor tüm telefonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sırf kamera içinse 808 derim. xperia s'yi bırakıp 808'e geçme hayallerim var. çok fazla kullanmıyorum gibi ama yine de kullanıyorum androidi ya. bi ara ne güzel 600'lere düşmüştü fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar