Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bunların nüansı nedir biri bana beginner seviyesinde açıklar mı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 wound up zaten wind up ın past ı da. wind up / end up arasında da hakikaten nüans var, fazlası yok. wind up ta vurgu bir kişinin kendi faaliyetleri sonucunda bir noktaya ulaşmasına vurgu var. end up yine bir noktaya ulaşmayı anlatıyor ancak kişinin kendi faaliyetine vurgu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Wind up benim bildiğim galeyana getirmek, kışkırtmak anlamında bir pharasal verb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesela "dont wind him up" diye çok duyarsınız filmlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hiç duymadım öylesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 duymaman normal bunun gibi 6k kadar fiilin edat veya zarf ıle degıstırdıgı kelıme var hepside farklı anlama gelıyor..işin boktan yanı bunları ezberlemeden ne anlama geldıgını bılememen yanı yakınsayacak bır durumları da yok.. birde buyuk cogunlugunun 30a yakın farklı anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 _ILuVaTaR_ said: hiç duymadım öylesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 quixef said: wound up zaten wind up ın past ı da. wind up / end up arasında da hakikaten nüans var, fazlası yok. wind up ta vurgu bir kişinin kendi faaliyetleri sonucunda bir noktaya ulaşmasına vurgu var. end up yine bir noktaya ulaşmayı anlatıyor ancak kişinin kendi faaliyetine vurgu yok. wind up'ın past'ı winded up da olabiliyor bu arada duruma göre sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 harder better faster stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar