Eno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 patch notlarını okuyun.. güzel şeyler var. hem vakit geçer :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 beklemedeyim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 GlueXML diye bir dosya yok[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bana bole bı hata verdı delı olacam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 torrent linkini verirmisiniz patch in normal sekilde oyundan girdim downloader zırvaladı 5 mb indirdi diyo yukarda 1.65 yazıyo bi hareketlenme yok salak salak şeyler [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yok yaw patch yaparken üstte yazdığı önemli değil zaten, upload ve download 19,30 oldumu download bitiyor download bitiminde bi error veriyor sonra uploadın bitmesini bekliyosun oda bitince direk finish tuşu[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://www.angryalien.com/[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore... WoW: Gilth Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ''The servers are currently updating, just as you updated your client. They should be back up in an hour or so, give or take.'' blizzard yetkilisinden gelen aciklama,afedersiniz ama siz ne open betasindan bahsediyosunuz?[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bekle bekle bekle ühühühüh[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 millet proxy fln ayarliyo,o neden anlamadim.stress beta bitmedi ki ne bu hiddet bu celal?[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dreamfury insanların hayallerini yıkmaya hakkın yok :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Virus, 08 Kasım 2004 02:15 tarihinde demiş ki: Dreamfury insanların hayallerini yıkmaya hakkın yok :d valla cok sorry ama olay bariz ortada,ne stress beta bitiyo ne open beta basliyo,anlamadim neden millet moda girmis o.O[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bİ dakka bi dakka ob Yokmu şimdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dreamfury stresstest'te oynuyormusun sen?[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 08 Kasım 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 stress de idim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaslar,simdi FP e para verip son stress betaya girdik,2 gundur oynuyorum,yaklasik bir saat once server patch amacli kapandi,yaklasik 1 saat icindede geri acilcak.yani stress beta sona ermedi.open beta olayi nerden cikti anlyamadim...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Oynadıgın için anlıyamazsın işte millet bir umut olur diye oturup bekliyor.Oynayan anlayamaz oynamayanın derdini :p[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Blizzard Announces World of Warcraft Final Stress Test. bu amerika da wow cikis tarihinden aciklanmasindan once son aciklama.su an final stress beta(sandigim kadariyla) bittigi falan yok,hatirlarsaniz gecen sefer stress beta bittiginde kocaman aciklama yapmislardi.anladigim kadariyla bu sadece patch,serverin kapali olma nedenide insanlar rahatlikla ceksin diye,forumlardada stress beta bitti gibi bi sey duyamadim. aksini dusmus yada gormus olan varsa ne mutlu bana bende stress in bitmesini open betanin baslamasini isterim.[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar sabah karşi saat 5 ile 6 arası açılıcak benim fikrimce bekliyoruz bakalım yarın güya projem var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: aquila, 08 Kasım 2004 02:25 tarihinde demiş ki: oynamayan deilde okumayan anlayamaz.8 kasim da open beta basliyo... aquila bu bilgiyi nerden aldin,okumadim affet kasirmisim,hayir blizzard a fln da baktim goremedim,baska bi yerde fln aciklamami yapiyolar ? [Bu mesaj Dreamfury tarafından 08 Kasım 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet dogruymus bende simdi forumlarda gordum,ama ne yazik ki yarin basliycak diyolar O_O . yarin basliycak diyolar yani bize gore bu geceyi sabaha baglayan zaman degilde ogle ogleden sonra olabilir..[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bi karar verin yahu şimdi tam ben uyuduğumda ( tr saati ile 10 gibi) bunlar kayıt hedesini başlatırsa ben bi hayli geç kalmış olacağım kesin bi bilgi alırsak ona göre alarm kuralım dimi ama :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dream abi senin uykun geldi galiba hadi sen yat uyu lol... Tam taktik yapiyo hee milleti yatirip ob acc. lari kapican mi uyanik =P bizde biliyoruz bu saatte sign-up larin açilmayacagini ama goze uyku girmiyo napican =) Neyse ben yatar sabah kalkar bakar... hadi sizde yat1n bari acilmaz ob... =P *!birkaç kisiyi kandirdigini dusunur*[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Valla su an icin tam bi saat vermiyolar o.O, bende sıkıldım beklemekten... bu arada,FP den 8 dolar verenlerin aldigimiz accountlar yine OB de acik mi olcak yoksa biz de mi application yapicaz?[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada paladini yalan etmisler,ne guzel level 18 paladin yapmistim 2 gunde :'([signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar