thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 maile bisi gelmiyo, nasi dl etceni anlatan yere geldiysen account acilmis demektir, hayirli olsun :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ohh icim rahatladi..bide ben olmadı diye bidaha yarattım acc eheh aynı maille acaba 2sinde oldumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Cok yakından tanıdığım biri, 09 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki: Eureka! http://x73.fileplanet.com:28900/102004/worldofwarcraftopenbeta.zip?clientid=1450075806 Buranın tek kötülüğü biraz fazla yavaş...Yoksa çekin yane..:İlk çekende diğerlerine yollıcak ki çoğalalım...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 heralde herkes girebilio betaya o zaman artık kampı kutlama alanına donustursek? soyle bi halay ekibi vs. eheh :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 09 Kasım 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eger istanbulda elinde open beta bulunan varsa bana mesaj atsın lutfen ama su su kafede var su kadar milyon demeyin lutfen ben cd veririm cekerseniz sevinirim para veririmde oyle abartı bise veremem eheh yardımseerlerden haber bekliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Freya, 09 Kasım 2004 17:20 tarihinde demiş ki: said: Cok yakından tanıdığım biri, 09 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki: Eureka! http://x73.fileplanet.com:28900/102004/worldofwarcraftopenbeta.zip?clientid=1450075806 Buranın tek kötülüğü biraz fazla yavaş...Yoksa çekin yane..:İlk çekende diğerlerine yollıcak ki çoğalalım... Valla ben ordan çekiyorum masallah 27 le gayet de güzel indiriyorum nazar deymesin de =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kamp sona erdi sanırım....Client linki var,U/N P/W herkes aldı... Hadi Oynayalım!See U Azeroth![signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 su anda catur cutur veriyo key[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bisey sorucam state province vs olayini ben direk istanbul zekeriyaköy yazdim sorun olmaz dimi n/a falan denmis ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 0.12 versiyonu var bende, patch nereden çekeceğiz?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kampı bende baska kimse sona erdiremez. Kafanıza göre iş yapmayın ne lan bu boşunamı obabaşıyız biz. Arkadaşlar hafifren toplanıyoruz.Bu gece son gecemiz. Eglence ateşi yakılıcak sarkılar türküler vs vs.. Yarın sabah evlere hareket edilicek. Kamp boyunca Odun getiren,kahve suyu koyan,sarkılar söyleyip ortamı yumusatan büyün izcilere teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eternal, soruma cevap vermezsen seni obabaşlığından indiririm ha :)[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Wereciim malesef baştan çekicen bende de var hatta sanırım çoğu kişide de 0.12 vardı ama olmuo olmuo!Yukarıdaki linklerden çekeceksin betayı yeniden...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 DAMMIT!!! Elimden bu işi bırakaktan başka çare yok, ne yapalım, oynayamayacağız, sağlık olsun.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hababam sınıfında oyle bi geyik vardı obalı biseyde hatırlayamadım =) atesin etrafında cılgın danslar yapalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Parmak kaldırır,ben olabilirmiyim,kampta çok şey yaptım. *parmağıyla eno yu işaret eder* yada o olsun obabaşım o da çok şey yaptı...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. [Bu mesaj Freya tarafından 09 Kasım 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oymakbeyi Blackrose Obabaşı benim yok öle sagma benim baş lol [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 roza yakisir oynakbeyligi, oops pardon oymakbeyligi :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu blizzard downloader dengesiz ya 12 saattir acik anca 56% ya gelmis bi 20 yle cekio bi 80 le cekio sapitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Of of, yok mu şöyle h4><0rdan anlayan, OB'de oynamamızı sağlayacak arkadaşlar?[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 w3r3wolf sorunun neki?bi anlatda derman bulmaya calısalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yazılılar sağolsun (2 günde 4 yazılı) oynayamadık.ama topic coşmuş 2 günde 1000 mesajla rekor sanırım??[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 WoW aşkı sınır tanımıyor...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oley oldu dl ediyorum şuan süper bir duygu.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yahu bu downloader biraz yavaş mı? Bazen 5 le bazen 17 ile dl ediyor?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar