xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 heralde sadece ben alamadim.neyse sevindim herkes adina [Bu mesaj xrex tarafından 09 Kasım 2004 08:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hala open betaya alımlar devam ediyo millet ben biraz önce aldım. herkese bol şans. . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hayda ne şans ben uğraşıom 8.30 dan beri alamadım hala[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sanırım alımlar dwm ediyo ama key var daha acc alamadım =( Artık onu bekliyorum bakalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkadaslar omen kardesimiz bana da key almis.tesekkürlerimi sundum huzurlarinizda kendisine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben arkadaşın stress test 2 acc ile arada girip oynuyorum şu an :) uninin neti her ne kadar lag da yapsa biraz, beta 7 serverındayız :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 beta 9 arkadaslar beta 9[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ahhh uyuz oldum tam 6.step e kadar geldim COMPLETE e bastım..ama gene kapanmış olmuyor =( beklicez sanırım biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 test9 serveri high population dior arkadaslar lag olur orda low olan biyere gecelim.bu arada serverlarin cogu low su anda daha cok key verilecek gibi denemeye devam edin [Bu mesaj xrex tarafından 09 Kasım 2004 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xrex tarafından 09 Kasım 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Neyse olmuş =) Ben gidip biraz oynayım okula gidene kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: xrex, 09 Kasım 2004 09:27 tarihinde demiş ki: test9 serveri high population dior arkadaslar lag olur orda low olan biyere gecelim.bu arada serverlarin cogu low su anda daha cok key verilecek gibi denemeye devam edin [Bu mesaj xrex tarafından 09 Kasım 2004 09:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj xrex tarafından 09 Kasım 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Closed betacılar hep orada başladı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkadaslar bende kendim su anda bi account yarattim alamayan varsa msg atsin özelden vericem direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 anasayfa açılmıyor ama https:signup.worldofwarcraft.com açılıyor. girip alın accountunuzu[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eastern serverlarindan birine gelin orasi bizim icin daha iyi saat varki 3 saat daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 su anda en aktif olan ve stress test icinde en hizli dolan server eastern pvp test4. Golden Horde orda su anda. Undead olan varsa elimizden geldigince yardim ederiz.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 aynen.. SIGNUP ! dan girin..!![signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 09 Kasım 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yüksek ping alioyrum ben test 4 den 450 gibi.dierleri 200 civarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 peki maillerinize geldi mi cdkeyler yoksa sürecek mi biraz yoksa alamadık mı? heHeh..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 1 tnae key var zaten sanirim BLiz open public mi ne bende acilioyr hala signup.worldofwarcraft.com alamadiysan bende 1 tane fazladan var sana veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 walla ii olur, alırsam geri veririm sana.. complete oldu göya ama maile cdkey gelmedi.. gelmiyo mu yoksa?? hehuehe dersten çıktım kusura bakmayın.. yoksa sadece acount yaratıyoruz bitiyo mu? bittiyo heralde. neysee derse devam hadi kolay gele! [Bu mesaj odchu tarafından 09 Kasım 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Burdan fazla CD-Key veren varsa bende alabilir miyim? Signup sayfasında account creation çıkıyor. Bitti herhalde alım [Bu mesaj Ozan tarafından 09 Kasım 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 complete dediyse tamam.key falan gerek yok daha maile gelmicek.sccountunu yarattiysan direk gir oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 girin alın yaw.Ben şimdi bile bi tane daha aldım. Aynı zamanda eski exe ile girebiliyormuyuz yeniden patch yapacakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tmam o zamannn, oldu o zaman account gerekmiyor saolasın yine de..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet rahat giriyor artik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar