Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben wow forumlarina giremiyorum, You are not authorized to view this page diyor.
ne alaka ya[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
bizim ark oynamaya başladı bile 4 tane falan yeni server açmışlar 30 31 diye falan ama biz 9. ya girdik. başka bi ark ın stress test char ı var diye.Burdaki lerde 9. da başlıcak di mi?
Mesaj tarihi:
key ordan alamıyosun
beta keyini oray yazıp account unu yaratıyosun.
millet acc acıyo şimdi o yüzden kasıldı orası.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Mesaj tarihi:
Evet, olay signup sayfasında....[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 09 Kasım 2004 04:02 tarihinde demiş ki:
key ordan alamıyosun
beta keyini oray yazıp account unu yaratıyosun.
millet acc acıyo şimdi o yüzden kasıldı orası.

Signup sayfasinda keyi veriyor zaten, BLIZRD-WE-ARE-SO-LAME seklinde bisiy.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215
Soidia - Saint - 205
Chrysaor - The Man - 200
Mesaj tarihi:
9cu serverdasiniz yani
bu acc yaratma ekrani acilirsa hemen gircemde
bide bisi sorucam simdi ben fileplanettan cekmistim bunun ustune hangi patchi cekicem? oyuna girince acaba otomatik ceker mi?
Mesaj tarihi:
neyse arkadaşlar ben de yatıyom. şimdilik 9.server da char açcaz gibi ama belki yeni açılanlara da kayabiliriz. 3 -4 ark night elf oluyoz biz char create edince adını buraya yazarım.
size kolay gelsin oyunda görüşmek üzere
Mesaj tarihi:
herkes açabiliyo şu an wowun siteden... keyi olmayanlarda...
kasın..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
fp bizim cektigimiz wow open beta installeri public yapmis, anasayfada open beta keyler getti yazan yere link koymuslar, open beta keylerle ilgili hicbisi kalmamis sitede ;([signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...