Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse işimiz gücümüz var sabaha, blizzard koyim senin kafana..

hadii ii geceler kolay gele![signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Mesaj tarihi:
bence bunlar ozellikle kapali tutuyor siteyi, bekleyenleri yormak icin.
millet ciksin biraksin sonra acicaklar sign uplari, maksat kimse cok doluydu alamadim demesin, zamaninda online olamadim kahretsin desin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Admin
Mesaj tarihi:
lvl 21 karakter satılır hatta karaborsa yapılır 450$ (omg)
:o[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Eno neyseki bi arkadaş buldum amerikada ikamet eden saolsun nasıl olsa o 15 gun icinde oyniycagı icin oynun kendisini OB icin accoutnunu bana vermeyi kabul etti, artık gönul rahatlıgıyla uyuyabilicem. Herkese iyi uykular hangi çadır benimdi ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 09 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki:
bence bunlar ozellikle kapali tutuyor siteyi, bekleyenleri yormak icin.
millet ciksin biraksin sonra acicaklar sign uplari, maksat kimse cok doluydu alamadim demesin, zamaninda online olamadim kahretsin desin.

ben oldumda noldu :p[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 09 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki:
Eno neyseki bi arkadaş buldum amerikada ikamet eden saolsun nasıl olsa o 15 gun icinde oyniycagı icin oynun kendisini OB icin accoutnunu bana vermeyi kabul etti, artık gönul rahatlıgıyla uyuyabilicem. Herkese iyi uykular hangi çadır benimdi ?

ULAN bekleyen bi benmi kaldım?? :(
Mesaj tarihi:
ben yenilmicem, beklicem acana kadar
hatta pankartlarimi hazirlayip protestoya gidecem
OB HAKKIMIZ, SOKE SOKE ALIRIZ[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
Ben mail atacam. Accountlar sadece Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Amerika icin saniyordum Avrupayada bol bol dagitmisiniz diye. Bakalim ne dicekler :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
kuzu neyin cevirelim kamp atesi varken bari
ayrica avrupadan key alanlara laf edenlere wow bolumu saldiriyomus diye duydum. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Admin
Mesaj tarihi:
Atmadan ben söyliyeyim sana birşey demiyecekler :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 09 Kasım 2004 03:22 tarihinde demiş ki:
kuzu neyin cevirelim kamp atesi varken bari
ayrica avrupadan key alanlara laf edenlere wow bolumu saldiriyomus diye duydum. :p

Cok uzaklardayim gelene kadar telef olursunuz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
biz blizzardin yorup devre disi birakma stratejisine gogus germis adamlariz, bi avustraliaya mi gidemicez? :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
tamamdır fp den çıktı iş
worldofwarcraft.com a bakmaya devam edin.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore

[Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biraz once 10dklik actiklarinda da closed diyordu, o resim ordan kalkmadan benim umudum tukenmicek ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...