odchu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 neyse işimiz gücümüz var sabaha, blizzard koyim senin kafana.. hadii ii geceler kolay gele![signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bence bunlar ozellikle kapali tutuyor siteyi, bekleyenleri yormak icin. millet ciksin biraksin sonra acicaklar sign uplari, maksat kimse cok doluydu alamadim demesin, zamaninda online olamadim kahretsin desin.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lvl 21 karakter satılır hatta karaborsa yapılır 450$ (omg) :o[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eno neyseki bi arkadaş buldum amerikada ikamet eden saolsun nasıl olsa o 15 gun icinde oyniycagı icin oynun kendisini OB icin accoutnunu bana vermeyi kabul etti, artık gönul rahatlıgıyla uyuyabilicem. Herkese iyi uykular hangi çadır benimdi ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: thanatos, 09 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki: bence bunlar ozellikle kapali tutuyor siteyi, bekleyenleri yormak icin. millet ciksin biraksin sonra acicaklar sign uplari, maksat kimse cok doluydu alamadim demesin, zamaninda online olamadim kahretsin desin. ben oldumda noldu :p[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yarın akşama kadar açmıyolarmış biz burda kök salıyomuşuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Levent, 09 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki: Eno neyseki bi arkadaş buldum amerikada ikamet eden saolsun nasıl olsa o 15 gun icinde oyniycagı icin oynun kendisini OB icin accoutnunu bana vermeyi kabul etti, artık gönul rahatlıgıyla uyuyabilicem. Herkese iyi uykular hangi çadır benimdi ? ULAN bekleyen bi benmi kaldım?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben yenilmicem, beklicem acana kadar hatta pankartlarimi hazirlayip protestoya gidecem OB HAKKIMIZ, SOKE SOKE ALIRIZ[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben mail atacam. Accountlar sadece Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada ve Amerika icin saniyordum Avrupayada bol bol dagitmisiniz diye. Bakalim ne dicekler :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kuzu neyin cevirelim kamp atesi varken bari ayrica avrupadan key alanlara laf edenlere wow bolumu saldiriyomus diye duydum. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 diyecekleri belli: sen fp'a üye ol para öde istersen uzaylı ol gene key veririz diyecekler[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Atmadan ben söyliyeyim sana birşey demiyecekler :d[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: thanatos, 09 Kasım 2004 03:22 tarihinde demiş ki: kuzu neyin cevirelim kamp atesi varken bari ayrica avrupadan key alanlara laf edenlere wow bolumu saldiriyomus diye duydum. :p Cok uzaklardayim gelene kadar telef olursunuz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Virus, 09 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki: lvl 21 karakter satılır hatta karaborsa yapılır 450$ (omg) :o ben 600$ veririm :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 biz blizzardin yorup devre disi birakma stratejisine gogus germis adamlariz, bi avustraliaya mi gidemicez? :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tamamdır fp den çıktı iş worldofwarcraft.com a bakmaya devam edin.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben hala fpyi refreshliyorum, bos bi umut mu yani? ;([signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ama sayfaya bakarsan bosa refreshledigini görürsün.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 biraz once 10dklik actiklarinda da closed diyordu, o resim ordan kalkmadan benim umudum tukenmicek ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eternal sen alabilmişmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 acc creation başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: spawn77, 09 Kasım 2004 03:32 tarihinde demiş ki: eternal sen alabilmişmiydin? hayır.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 habire internal server error veriyor[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 açabilen var mı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla bende halen server down yazısı duruor bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar