Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

An initial run of open beta accounts is now available from FilePlanet, so please visit www.fileplanet.com to grab your open beta key. Please note that there is no fee whatsoever for the open beta; the open beta is absolutely free. Unlike with the final stress test, you do not have to be a FilePlanet subscriber to participate in the open beta.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

lol çok kasınç bişi ya bu
bide fileplanet başlığında very limited beta keys yazıyor... pek şansımız yok gibi[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, küfretmeden kızın şu sisteme lütfen.. :)

Bu arada bende alamadım henüz

grrrrrr[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Canada olmuyo ki oluyomuyo yoksa ? ben canada proxy ile girdim sonra iptal ettim olmuyo diye !!!!! oluyo mu canada north america dedigine canadada giriyo mu giroy demeyin aban intahar ederim kapadım siteyi !!![signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...