Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: _ILuVaTaR_, 08 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: vet yaklasık 100 saat kaldı bitmesine eheh =) 34 saat diyo bana gece iyi cekicegini düşünüyorum.Yani yarın geceye biticek bu ps : Geyik yaptıgını biliyorum aptal sanma pls =P kamp ın ben korudum bütün gece nobetçi olarak.halada oturuyoruz bak. [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Kasım 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 OFFFFFFFFFFFFff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence Blizzard Coming Soon kavramına yeni boyutlar katmak icin ugrasıyo, adeta cıgır acıcak Coming Soon lafında..[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 12 saatte 609 mbde çekilmeski.... buna orantı kurcak olursak 3 tane daha 12 saatim var:( [Bu mesaj Kaa tarafından 08 Kasım 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Eternal, 08 Kasım 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 08 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: vet yaklasık 100 saat kaldı bitmesine eheh =) 34 saat diyo bana gece iyi cekicegini düşünüyorum.Yani yarın geceye biticek bu oley 30mb si geldi bögghh boşuna cekilen birde closed beta 0.12 var elimde isteyene bagışlarım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eternal senin baglantı ne acaba?bide kacla dl ediosun?bende 256/64 adsl var ve su an 15 ki bu yuksek hali 8 le fln dl ediodu isallah duzelir geceye yetisemeyecem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bazı yabancı forumlarda okudum insanlar ob'nın LA saatine göre 13'te yani bizim saatimize göre 23'te başlayacağını düşünüyor. inşallah doğrudur...[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 iluvatar aynısı bende var 22 ye cıkıyor gece vakitleri[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: acgur, 08 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: bazı yabancı forumlarda okudum insanlar ob'nın LA saatine göre 13'te yani bizim saatimize göre 23'te başlayacağını düşünüyor. inşallah doğrudur... Dogru düşünüyolar stress de 23:04 de baslamıştı bizim saatle.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hala bi gelişme yok galiba OB için ? Millet client indirmeye başlamışta ondan sordum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Dogru düşünüyolar stress de 23:04 de baslamıştı bizim saatle. yani böylece tam bir hafta olmuş olacak neyse 2 saat daha bekleriz sorun değil[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ama final stress test baslamadan once haber vermişlerdi şu saatte baslıycak diye, simdi tık yok ses yok.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 final st'den önce client değişmişti ve sunucuları güncellemek için closed betayı kapatmışlardı. şimdi yeni client yok server güncellemesi yok. yani doğru olabilir.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Peki hadi kayıt olduk ve keyimizi yollayacaklar diyelim bu keyin gelmesi ne kadar sürer?En azından bu aksam biraz oynamak istiyorum ama malum yarın okul var ve ben bugun 4 saatlik uykuyla duruyorum,şöyle bi ucundan uynayıp yatmak tek hayalim :D :) 1-2 saat den önce gelmesine imkan yoksa söyleyinde boşuna beklemeyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu akşam oynayamaz büyük olasılıkla keyi olmayan, yeni key alacak olan.. Key mailinin gelmesi bile saatler sürer zaten.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ke garanti olsunda beklerim ben zaten dlde en erken yarın biter yani gec baslaması benim isime gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ehehe evet ilvuatar demis iste key gelene kadar bizde cekmis oluruz işimize gelir bu da..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..[b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Oh iyi bari en azından rahat rahat yatarım (tabii önce kayıt olmak lazım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Peki arkadaşlar OB icin account basvurusunu proxy ile yapıcaz deigl mi? amerika ip si gorsunler diye ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=96017 :( biraz kafamız dagılır hiç olmassa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kusura bakmasın blizzard bu gece uykusuz kalamam .) ama beklerim 1 e kadar,içimde bir his 23.30 da açılacak diyor..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben oynu yarın arkadaşımdan alıcagımdan bu gece en ii ihtimal account acıp username ile passwordume bakıcam sonra sabah karsıda cd-key im ile bi tartısmaya giricez ne karakter acsak diye.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :( bazıları için ne kadar kolay...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 burda 5k/s downloadla surunuorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bende 22 ile.... :p[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. [Bu mesaj Freya tarafından 08 Kasım 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar