Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Yok di mi? Deli olcam ya oynamak istiyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Sanmıyorum Penth, ama bulursan söyle, seven arkadaş var okulda, sevinir belki :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 o nedir ne değildir?[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Tamam söylerim :) Ya kesin denk gelmiştir Eurosports da falan. Bir diski önünü falan süpürerek buzda kaydırıp + ya yakın yere getirmeye çalışıyosun Kuralların ıfalan örendim baya isteyen olursa yazarım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 izlemesi çok zevkli olan bişey =) Eurosportta denk geldikçe izlerim. Ancak görünüşe bakılırsa çok zor bir spor.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 galeriaya gidiosun bi tencere alıosun.teflon olması tercih sebebidir atıyosun paspaslıyosun arkada$lar arasında =) türkiyede anca bu kadarı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Abi izlemesine izliyoruzda çok komik geliyo bana izlemesi bide onu yapması aman aman. Bide şeyi merak ediyorum o ayaklarındaki ayakkabıyla donmuyolarmı?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 garip bi ayakkabı ya o, ekipmanlar falan özel yani direk. Yok mu cidden şimdi ya, snıff :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 var bi yer dün trt de gördüm, yanlız biraz ufaktı curlinge ayrılmış alan sadece 1 saha vardı ama yeterlidir herhalde o kadarı.ekipman da vardı. yerini bilmiyorum o kısmını kaçırdım.netten ararsan bulursun belki.[signature][hline]Prawler, 19 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki: bizim de duygularımız var bre insafsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ahada, saolasın arcane.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eğlence için oynanan curlingde özel bi ayakkabı yok ayakkabının tabanının ön kısmına kayması için kağıt gibi birşey yapıştırılıyor. Kanada da bowling salonları gibi curling salonları vardı başlarda süperdi ama 3-4 oyundan sonra direk bunaltı geliyo insana oynaması, onun yerine misket oynamak bile inanın daha zevkli :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 izlemesi zevkli ama ben oynıyım diye hiç geçirmedim aklımdan adam akıllı da oturup izlemişliğim yok hani ama[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Çok zor bence olması.Varsa da görüntüdür yani ayıp olmasın kockoca Türkiyede curling mi yok ulen demiyelim diye koymuşlardır.Buz hokeyi ya da buz pateni yapacak kaç tane yerimiz varki curlinge yer olsun.İzlemesi hakkaten de süper [Bu mesaj Odrin tarafından 03 Aralık 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bence Curling i izlemek oynamaktan zevklidir diye düşünüyorum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Strateji ve beceri gerektiriyor.İzlerken vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyosun.Oynarken dizlere falan bayağı yük düşer bence.İlerde menüsküs tehlikesi var bu yüzden sadece izleyin bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yaw izlemesi nasıl zevkli? işkence gibi ya, üzülüyorum o adamlara.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende pek zevk almıyorum bu oyundan ama benzeri var bence daha komplike atışlar gerektiriyo top gibi bişey ama tam anlamıyla küre değil tekerlek gibi diyelim bunu atıyolar yan yatmaya başlıyo bu şekilde falso alıyo fln[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Penthesilea, 20 Ekim 2004 04:57 tarihinde demiş ki: Ahada, saolasın arcane. Hani söyleyecektin :)[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 buz üstünde tencere yuvarlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eurosportta gösteriyolar avrupa şampiyonasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Türkiye de yok sanırım... Olsa sarar ama şimdilik EuroSport'tan izlemek ile kalıyoruz...[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ben ne bos adammisim. Arcane'in soyledigi yeri arastirmadim aslinda da, var mi boyle genis capta falan bi yer gectigimiz sure zarfindaoldu mu ki bi gelismeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 harvarddan ozel jetinle mi gelcen oynamaya ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar