senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 emzirmek zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bol fotograf koysana ya. Ben hastasiyim bunlarin. Benim capulcu kedilerimle gecinemezler diye almiyorum. Ev kedisi bi de bunlar. Bak bu benim tekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hocam o yavrulardan bir tane erkek alma imkanımız var mıdır sütten kesildikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: Bol fotograf koysana ya. Ben hastasiyim bunlarin. Benim capulcu kedilerimle gecinemezler diye almiyorum. Ev kedisi bi de bunlar. Bak bu benim tekir :P Geçinirler çok uysallar. Ama senin azmanlar ne yapar bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ha ha yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hiaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 daha 5 günlükler her gün foto eklerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 eklemezsen ayıp edersin zaten :D lan o değil de bir ay içinde şehir değiştiricem, kalıcı bir yerleşme olacak. o zaman seni bulcam asıl , o mirnuklardan birine talibim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Bugün tam 1 haftalık oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 fede said: 15-20 dakka gayet yeterli ki. bizimki de 2 saatte bi öyle emziriyo. çok yemek arıyo ama yemek bulamazsa aç kalırsa filan emzirmiyo. o yüzden önceden verdiğiniz gibi porsiyon porsiyon vermeyin. boşaltın önüne bütün mamayı istediği kadar yesin Bizim kedi abartısız doğumdan itibaren 2 gün aralıksız emziriyor bu sürede tuvalete bile gitmiyor tutuyor hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yavruların gözleri açıldı. 4 yavrudan bir tanesi daha ufak tefek ve göbek bağı hala düşmedi gibi. Çok uzun değil ama ufak bir kuru kibrit çubuğu gibi kaldı karnında. 14 günlük yavrular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yavrular 1 aylık oldu. Anneleri nazar değmesin muntazam bir şekilde emziriyor. Ne zaman yavru kedi maması vermeye başlayacaz ? Bir de su ne zaman verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 mıncıklamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 su ve kumu hazır et artık. annelerini emerken su içmeye pek ihtiyaçları olmaz ama yine de hazırda bulunsun. ufak ufak araştırmaya girişecekler yakında. proplan'in yavrulara özel püre mamaları var. onlardan başlayabilirsin. küçük konserve kutularında satılıyor. azar azar koyarsın önlerine. kutunun kalanını jelatinle kapatıp buzdolabında saklayabilirsin. çok yemezler çünkü. dişleri çıkıp herşeyi ısırarak dişlerini denemeye başladıklarında bulundukları yere kuru mama dolu bir kap bırakmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar