Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: US vs EU

revhas

Öne çıkan mesajlar

Eu gelene kadar us de takilacam accountu da biseyler yapariz bilmiyorum . Bu kadar beklemisim bi de subata kadar i ih kaldirmaz =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zebani200, 07 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
yani bence WOWdada Eclipse gibi bi server yaratilir cogunlukla avrupalilarin oynadigi. Bence euda oynamaya karar vermis kisilerde bu serverda oynarlarsa cok guzel olur hem eu lunch icin beklememis olursunuz hem tum turkleri bi serverda toplariz

Bu fazla iyimser bir tahmin oldu. EU server'ı açmışken dediğini yapmazlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
oyun çıkınca us sonra eu her limanda bir sevgilim olsun[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Algılayamadığım bi olay var ben US de oynamaya başlayıp sonra aynı acc ile EU ya direk olarak ( Acc u satıp EU acc u alarak değil) oynayabilecek miyim. Eğer böyle ise US sonra da EU de oynarım.
Eğer dediğim gibi değilse seçim yapmak zor olacak bi tarafta 4-5 aylık bekleme bi tarafta geceleri oyun oynayabilme.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

US çıkar çıkmaz oynamaya başlıycam sanırım. EU çıkınca, US deki duruma göre karar veririm.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...