Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kapıyı küçük bi çekiçle kırıp içeriye girmişler, annemler yazlıkta olduğu için rahat rahat bütün evi talan etmişler. Yeni aldığımız televizyonumuzu kardeşimin yatağındaki çarşafa sarıp kumandasıyla beraber götürmüşler.( çok özenerek almıştık, henüz 4.taksitindeydi ) Bütün çekmeceler, dolaplar, elbiseler yerde.. Sigortaları da indirip çıkmışlar. Işık açık kalmasın diye. Üstelik alt komşu duymuş tıkırtıları, sallamamış kadın!!! Çok üzgünüm dünden bu yana.. Televizyon dönmez geri dimi :((
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 polis lere çevrede kamera varsa ve kayıtlı iseler bulunuyor ... bizim apt. bundan dolayı kameralar takıldı. umarım kamera hırsızlar yakalanmıştır ...
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kamera yok.. :( Parmak izi alıp tutanak tutup gittiler. Sabıkası varsa öncesinde yakalanır dediler, yoksa geri gelmezmiş. :(
manve Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gecmis olsun, umarim bulunur televizyonunuz
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 3 sene önce bizim yazlığa ugramışlar hırsızlar polis geldi yaklaşık 4 saat zaman ayırdı parmak izi falan aldılar falan ... tabi hiç birşey çıkmadı ama polisler öyle çalışırken baya umutlanmıştım .
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 geçmiş olsun. polisin tek yaptıgı parmak izi alıp gitmek zaten her hırsızlık olayında.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ev nerde en azindan ayni semtte olanlar dikkat eder. gecmis olsun.
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bizde oyle yerlerde kamera var ki hırsız daha sonra youtubeta klibini gorebilir.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Çok geçmiş olsun. İnsan kendini "violated" hisseder bu durmlarda. Sıkmayın canınızı. Bizde kampüs içinde biri teknik servis süsü ile projeksiyonları toplamıştı. Yakaladılar onu.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Adamın sabıkası varsa çıkar, tv'yi muhtemelen satacaktır sattığı yerden alınır dedi.. Ama hiç inandırıcı değil..
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 BlaCk said: geçmiş olsun. polisin tek yaptıgı parmak izi alıp gitmek zaten her hırsızlık olayında. aynen, csi fakirleri. bizim eski eve 2 kez girdi, hiç bir şey bulunmadı.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 geçmiş olsun, vardır umarım sabıka kayıtları.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ama yani çok üzüldüm :( Televizyonu baya araştırıp hevesle aldık, 2 - 3 hafta kullandık belki.. Daha 4.taksidinde. İnsan sindiremiyor.
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kamera çözüm değil ama gene baya bi caydırıcılı var herhalde sene 2-3 mutlaka hırsızlık olurdu sitede şimdi kameradan sonra hiç birşey yok birde bu site bilmem ne kameralı güvenlik sistemi vardır falan yazıyor ... o yazıda etkili sanırım
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hani parasi mesele degil calisinir alinir. sonucta anne babayada zarar verebilirlerdi bu insalar. iste ama o heves kirilmasi cok kötü. bok gibi hisseder insan kendini.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye. Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!!
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hakkaten bi polis arayamamısmı gerizekalı kadın ya.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Seele said: hani parasi mesele degil calisinir alinir. sonucta anne babayada zarar verebilirlerdi bu insalar. iste ama o heves kirilmasi cok kötü. bok gibi hisseder insan kendini. Ya kıyamam anne baba sonuçta.. Bi hevesle gözlük falan aldık gidip 3d izlersiniz oturup diye.. televizyon sorun diil, bu mevzular üzücü.
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Fin said: hakkaten bi polis arayamamısmı gerizekalı kadın ya. Daha fenası karşı komşunun zilini çalmış akşam 9 gibi birisi, kadın diyo ki - kimo, kimo dedim ses veren olmadı bende sinirlendim - kime geldiysen onun kapısını çal dedim kapadım kapıyı.. diyor. Nasıl insanlık bu anlayamıyorum.
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sizde mala bu kadar deger vermeyin onemli olan can saglıgı.. benim yakın akrabam hırsızı vurarak oldurdu fakat adamında sag dızkapagı parcalandı suan sakat.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Patice said: Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye. Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!! kadından şüphelenin bence. hırsız alt kattan ses duyup üst katı soymaya kalkar mı yav? başka bina dener gibi sanki
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bck said: sizde mala bu kadar deger vermeyin onemli olan can saglıgı.. benim yakın akrabam hırsızı vurarak oldurdu fakat adamında sag dızkapagı parcalandı suan sakat. Çok haklısın ama üzülüyor insan yinede..
Öne çıkan mesajlar