Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Olm UO'dan guzel oyun yok ne derseniz deyin. Yani saka gibi biliyorum ama muthis bir atmosferi var lan. P.S.:Oynamadigi yillar oncesinin karakteri olan falan var mi verecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 var ama vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gösteririm ama elletmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 nebula girmek için saat lerde PC başında biri çıksında girsek diye dua ederdik :) ne günler bee birde millet UO kasmak zor falan diyor şimdi Nebula da kasmak çok mu kolaydı sanki ... eski kullanıcılar UO yu KO dan gelen kullanıcılar sarıyor ve o yüzden UO sanki KO mış gibi oynamaya çalışıyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 325 uğursuz rakamım. 3 tl alırdım 3 saat uo oynim diye net kafede. 3 saatin 45 dakikası serverda yer kapmakla geçerdi anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 karşıyakadaki hobbit ona çözüm getirmişti oyuna giriş yapmayı başardığında başlatıyorlardı oturma saatini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Black-ice said: 325 uğursuz rakamım. 3 tl alırdım 3 saat uo oynim diye net kafede. 3 saatin 45 dakikası serverda yer kapmakla geçerdi anasını satayım. herkesin aynı ben dersaneden kaçardım yemez içmezdim nette para saklıcam diye ... 325 çok kötü bir sayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O çıkan karakter seçim ekranı. Pure win Bizim ballı bir arkadaş vardı, adam max 5 denemede giriyordu, trafikte her koşulda kırmızı ışığa yakalanmama gibi bir süper gücü de var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 BulletRide said: O çıkan karakter seçim ekranı. Pure win Bizim ballı bir arkadaş vardı, adam max 5 denemede giriyordu, trafikte her koşulda kırmızı ışığa yakalanmama gibi bir süper gücü de var gerçi ermiş böyle arkadaşım olsa ne para kazanırdık onun sırtından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 En güzel kısmı karakter kasmak, hazır karakteri boşver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kassak kasılır mı şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 shifte basınca bekletir girer gibi şehir efsaneleri uygulardık ama doğru muydu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ah silencer yaktın bizi hergün yenilik yapıyordu servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ne nebulası abi yıl 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 isterse 2023 olsun. o 2003'deki moonglow bank gibi bi ortam olsun anında başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ortam harbiden çok iyiydi uoda bank da tanışıpda halen görüştüğüm sınırsız sayıda adam var bir karı düşüremedim ama ona yanarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Abi server dolu gibi yalnz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ne bu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Iste beklenen espri de geldi. Konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Evet illet rakam 325. Ama varya o midleri bile dinlerken lobbyde tüylerim dikend iken olurdu yaaaa pfffffffff. O duyguyu hiçbir oyun yansıtamadı anasını. Ben ona çözüm bulmuştum tamamen rasgele. Tam connectingdeyken serverı seçtikten sonra. ALT tuşuna basınca donuyordu bağlantı. 3 dk bekleyip tekrar alta basınca açılıyordu ve %95 giriyordun içeri. Çok ilginçti. Kuzenlerle keşfetmiştik ve bütün bir yaz 3 ay boyunca bi'fiil çalıştı bu yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Rot o yöntemi herkes kullanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ohaa alt ı bilmeyen var mı yaa. Neyse Nebula'dayım North sanırım. Öyle izbe bir yerde dc yedim ki deli lootla Allah girene kadar zaman geçti falan neyse girdim, ettin kesmiş beni ama loot duruyor kimse yok tabii. Res olup gelene kadar gitti loot haliyle. Bir aralarda server çok fazla safe mod oluyordu. Yine bir safe modda brit mezarda dolu pk, mavi 45 dk 1 saat sadece geyik döndü. Kılıçlı chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ilk aksiyonunda terler içinde eli titrememiş nesil bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ilk pvp turnuvasında elenip gmlere qqlayan nesil bizden degildir asddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ilk zamanları aşırı heyecanlıydı, her ne olursa olsun soğutmadı ama oyun. büyülü zırhlar str, dex kasmalar minocta gezmeler, ogre lord kesip +3 cıkması içn dua etmeler. brit mezarın ilerisindeki kalede elf pelerini, kryss ı filan toplamalar. pk ların ayılarla orayı basması ve kaçmaya çalışmak filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar