Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

nebula girmek için saat lerde PC başında biri çıksında girsek diye dua ederdik :)


ne günler bee birde millet UO kasmak zor falan diyor şimdi Nebula da kasmak çok mu kolaydı sanki ...


eski kullanıcılar UO yu KO dan gelen kullanıcılar sarıyor ve o yüzden UO sanki KO mış gibi oynamaya çalışıyorlar ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet illet rakam 325. Ama varya o midleri bile dinlerken lobbyde tüylerim dikend iken olurdu yaaaa pfffffffff. O duyguyu hiçbir oyun yansıtamadı anasını.

Ben ona çözüm bulmuştum tamamen rasgele. Tam connectingdeyken serverı seçtikten sonra. ALT tuşuna basınca donuyordu bağlantı. 3 dk bekleyip tekrar alta basınca açılıyordu ve %95 giriyordun içeri. Çok ilginçti. Kuzenlerle keşfetmiştik ve bütün bir yaz 3 ay boyunca bi'fiil çalıştı bu yöntem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ohaa alt ı bilmeyen var mı yaa. Neyse Nebula'dayım North sanırım. Öyle izbe bir yerde dc yedim ki deli lootla Allah girene kadar zaman geçti falan neyse girdim, ettin kesmiş beni ama loot duruyor kimse yok tabii. Res olup gelene kadar gitti loot haliyle.

Bir aralarda server çok fazla safe mod oluyordu. Yine bir safe modda brit mezarda dolu pk, mavi 45 dk 1 saat sadece geyik döndü. Kılıçlı chat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk zamanları aşırı heyecanlıydı, her ne olursa olsun soğutmadı ama oyun. büyülü zırhlar str, dex kasmalar minocta gezmeler, ogre lord kesip +3 cıkması içn dua etmeler. brit mezarın ilerisindeki kalede elf pelerini, kryss ı filan toplamalar. pk ların ayılarla orayı basması ve kaçmaya çalışmak filan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...