Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Ayrıca hatırlayanlar olur CL de ilk maç Bayern'e 3-1 yenildi kendi evinde. Deplasmanda 2-0 yendi ve maçın son 5 dakikası Bayernli futbolcuların topu korner direğinden geçirmesi ile sonuçlandı. Bayern epey ecel terleri dökmüştü.

Offff o sezon muydu, bir de liverpoolun chelseaya deplasmanda 4 atarak elendiği çeyrek final mi yarı final mi ne vardı onu da hatırladım şimdi. Futbol kusuyordum.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Arsenal şu ana kadar oynadığı 6 CL eleme maçının 6'sını da kazanmış.

http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2013/01/japonya-bayragi.gif

np
Mesaj tarihi:
Maçı tirbünden izlese yeter abi.

Zaten yan etkisi olur, adamlar drogba ile aynı sahada oynamaya alışkın değil pek.

1 maç yapabildiler şu ana kadar. Sarsmasın.
Mesaj tarihi:
Abi arsenal üstüste 16 yıldır şampiyonlar ligine katılmış, röh istikrara gel. Bunun kaç tane çeyrek finali yarı finali var, barcelonaya hakemle kaybettikleri finali var, oha.

Arsenal taraftarı olsam ben de memnum olurum arsene wengerden, adamların tabi umrunda olmaz ingilterede şampiyon olmamak, çoluk çocukla oynamak, bir kez olsun ismi bilinen bir yıldız almamak.

Fenerbahçenin işi çok zor ama eleyebilirse hakkaten çok büyük başarı olur. En kötü bütün rakipler/yabancı spikerler yorumcular "arsenalı şampiyonlar liginden eleyen takım" dicek en az 1 sene. Şöyle bir PRyi 4823489745365 dolar harcasalar yapamazlar.
  • Yeni Oluştur...