Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 souldarkorn said: Ayrıca hatırlayanlar olur CL de ilk maç Bayern'e 3-1 yenildi kendi evinde. Deplasmanda 2-0 yendi ve maçın son 5 dakikası Bayernli futbolcuların topu korner direğinden geçirmesi ile sonuçlandı. Bayern epey ecel terleri dökmüştü. Offff o sezon muydu, bir de liverpoolun chelseaya deplasmanda 4 atarak elendiği çeyrek final mi yarı final mi ne vardı onu da hatırladım şimdi. Futbol kusuyordum.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 souldarkorn said: Arsenal şu ana kadar oynadığı 6 CL eleme maçının 6'sını da kazanmış. http://www.bilgiyaz.com/wp-content/uploads/2013/01/japonya-bayragi.gif np
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben çok ümitsiz değilim, Fener çok iyi takım. O beğenmediğiniz Baroni falan geçen sene Avrupa'da çok iyi oynamıştı.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ilk macin sonucuna gore drogbayi kiralayalim tek maclik.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Maçı tirbünden izlese yeter abi. Zaten yan etkisi olur, adamlar drogba ile aynı sahada oynamaya alışkın değil pek. 1 maç yapabildiler şu ana kadar. Sarsmasın.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 aquila said: Ilk macin sonucuna gore drogbayi kiralayalim tek maclik. yarısını kırsanız yeter,ziyan olmasın.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Abi arsenal üstüste 16 yıldır şampiyonlar ligine katılmış, röh istikrara gel. Bunun kaç tane çeyrek finali yarı finali var, barcelonaya hakemle kaybettikleri finali var, oha. Arsenal taraftarı olsam ben de memnum olurum arsene wengerden, adamların tabi umrunda olmaz ingilterede şampiyon olmamak, çoluk çocukla oynamak, bir kez olsun ismi bilinen bir yıldız almamak. Fenerbahçenin işi çok zor ama eleyebilirse hakkaten çok büyük başarı olur. En kötü bütün rakipler/yabancı spikerler yorumcular "arsenalı şampiyonlar liginden eleyen takım" dicek en az 1 sene. Şöyle bir PRyi 4823489745365 dolar harcasalar yapamazlar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Eleyebilirse diye bişey yok, mümkünatı yok, deplasman maçına gitmesek bile olur yani o derece
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 fener arsenali eler diyenler var lan burda ahah
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ben diyorum mesela. Yüzdeye vursak belki 50'den düşük şansı ama 0 değil.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 hiç bir müsabakada sıfır olmaz zaten. ama bana göre gsnin geçen yıl reali çeyrek finalde eleme ihtimalinden daha düşük bir olasılık.
Wyand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 CthuLhu said: Abdullah Kiğılı :''Arsenal'i eleme şansımız %51, bu arada gömlek 49, pantolon 69, takım elbise 199 TL" :D:D:D
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 arsenal kim ezer geçeriz, volkan iyi tanıyor onları
loop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Totem sadece biz has degil galiba, ingiliz basını da cok zor rakip cıktı turu gecmemiz zor seklinde haberler var..
Öne çıkan mesajlar