kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu fiyat aralığında, ortalamanın üzerinde bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. bilgisayarda geçirdiğim vakit %30 oyun, %70 internet şeklinde. öyle aşırı imba oyunları da oynamıyorum da işte arada 1-2 wow atıp çıkıyorum. yani normal ayarda wow oynarken kasmaması yeterli. onun dışında da nette vs hızlı olsun. böyle. not: sadece kasa alacağım. toplasak mı daha iyi olur normal alsak mı o konuda da bir fikir verirseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 toplaman daha iyi olur herhalde. teknobiyotik sitesinden pc shiribazı seçip kendin deneyebilirsin. ekran kartı olarak hd 4850 5670 ya da 6750 almanı önerebilirim. işlemciyi de amd alırsan 600-800 arası dediğin şeyleri yapabilen bi kasa toplarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 2. el çalışan bi sistem al bence. Daha iyi parçalar alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aynen o da mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 internetten en uygun 2. el parçalar nerededir peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sanal marketim ve vatan'daki kampanyaları takip ederek oem ürün'lere bakabilirsin. 800 lira'yı gözden çıkar bence gene de düzgün bir şey olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 şuna ne diyosunuz mesela http://www.teknosa.com/urunler/125010625/casper-cdtkg-2120a-desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sene 2013 insanlar teknosadan elektronik alıyor oha diyorum ben anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 casper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar