Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 huun said: adam ihracat yapıyor, zaten düşüyor onlardaki kadar kdv oranını devlete vereceği vergiden. aslında olması gerekeni yapıyorlar yani. bana yolladigi urun icin abdde vergi vermiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 seymi yani urun sitede 100 dolarsa 20 dolarinaslinda us ici vat gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Normalde vergiyi hic almiyorlar, Amazon'dan bu: http://cl.ly/image/3K182j3o1D1e/Screen%20Shot%202013-08-01%20at%2019.03.10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 amazon paypal kabul etmiyor mu bir de payment yani kredi kartını girmeden shipping cost'u göremiyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 rakip oldukları için (ebay) sadece paypal kartın varsa o şekilde kullanılabiliyor sanırım, değişmediyse böyleydi yani. sepete gidince "Estimate your shipping and tax" çıkmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 verdim sipariş yok kart girmeden cıkmadı. Şimdi birşey sorucam shipping'i nasıl amazon'un 2 tip var AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-16 business days) AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 days) şimdi 30 agustos'ta ürünün muhakkak bende olması lazım ve tam o gün 16. gün işte ^^ nasıl tr'ye hızlı geliyor mu ? yoksa shippping'i degistircem cok mutluyum sunu aldım ucuza http://s3.amazonaws.com/VibramFiveFingers/Signa-M0201-hero.png http://www.amazon.com/Vibram-FiveFingers-Signa-Black-Yellow/dp/B00BCO8KTQ/ref=lh_ni_t?ie=UTF8&psc=1&smid=A1QE9WRQQKACA2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Nerde giyicen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bayramlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yani merak ettigim track number veriyorlar mı yoksa dhl,fedex ile fln. mi geliyor yoksa ptt kargo ile fln mi ^^ o zaman değiştireyim hiç bir bilgi yok order'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 AmazonGlobal Priority Shipping dediği işte dhl ups falan, 4 günde geliyor o doğru, ama ürün kadar kargosu oluyo genelde :p öbürüylede 2 haftada gelmesi lazım normalde, benim son siparişim 10 günde gelmişti, iparcel diye bişi kimlik nosu sorabilir mail ile bide. zaten genelde 2-3 günde istanbula gelir ordan sora yavaşlıyo kargo sana gelmesi 1 haftayı geçer sdfs tracking oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Veriyorlar. Expedited Shipping ile son istedigim 6 gun sonra Yurtici Kargo tarafindan kapima birakildi. iparcel ile geldi: http://cl.ly/image/2y2P0r1a2M2L/Screen%20Shot%202013-08-07%20at%2021.52.58.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 delivery estimate: August 12, 2013 - August 14, 2013 diyor inşallah elimde olur 30'un da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bana August 5 diyordu, geldigi tarih yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 anladım sagol,en iyisi satıcıya sorayım bi ^^ yanlıs yazdım bu arada delivery estimate: August 21, 2013 - August 30, 2013 diyor çekincem ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Abi 10 gün içinde geliyor ya PTT 10 günden öncede geldiği oluyorda 10 günü net var. en son çinden gelen klavyem 3 gün gümrükte oturdu misal artık unuttular mı köşede kıyıda kutuya didiklemişlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi ptt dersen shipping'i degistirirm valla ^^ yurtiçi degil miydi ? ptt allahlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yok seninki özel şirketle gelir, ama track olduğu sürece pttde sağlam bekletiyorlar ama tracksiz olunca risk sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Amazon onlarca firmayla calisiyor Expedited Shipping adi altinda. O firmalara bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 i-parcel ise ki bu firma tc kimlik soruyo 4 günde geliyor şehrine sonrası yurtiçi kargoya kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 amazon'un customer servis cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 reampage said: yok seninki özel şirketle gelir, ama track olduğu sürece pttde sağlam bekletiyorlar ama tracksiz olunca risk sanırım MEElectronicsden kulaklik aldim tracker numbersiz. Adamlar 2 tane yolladi ikiside gelmedi 3. istemeye yuzum olmadigindanda vazgectiydim. PTT birakmayin isinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Masticore said: amazon'un customer servis cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sadece DHL ve Fedex bakıyor sanırım senelik 5 sınırına. onlarında amacı kitlemek. son zamanlarda küpe, tshirt filan aldım direk geldi. hatta satıcıyı amazondan bulmuştum. küpe etsy den. USPS , royal mail filan gayet sağlam. edit : ingiltereden 1-2 günde gelen paketi ptt 3 günde ankaradan istanbula ancak getirdi. USPS ve royal mail aynı takip koduyla ptt nın sitesinden takip edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bi filtre var mı türkiye'ye shipping'in acık ürünler içinden arama yapma gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Abi mesela bir ürün beyendin orda mesela 60 tane new diyor diğer satıcılardan, orda international ship rate yazanlar uluslarrası gönderiyor ama bazıları inanılmaz pahalı olabiliyor tabi shipping yani bir üründe göndermiyor dese bile aynı ürünü satan başka bir satıcı gönderiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar