reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Satılıktır, Yurtdışından geldiği için garanti yok malesef, ama zaten mx cherry switchler epey garantili. Foto temsili akşam aletin kendi fotolarınıda atarım kozmetik bir problem yok kablosu yedek tuşları keycap removeri vericem yanında. Fiyat 110TL.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi kalbini kırıcam şimdi, neden 1 hafta önce satılığa çıkartmadın bunu. Blackwidowa 210 lira para bayıldım taze...
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi blackwidow'da güzel bu biraz daha sert sevenler için ha tabi benim fiyat uygun amazonda 82 dolar kargo hariç ben direk 110 lira dedim. Hani meraklı birisi alsın kullansın diye SCciler felan var forumda. Yoksa blueswitch sana daha makul
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 1 sene kadar oldu alalı, ama iş yerinde kullandım daha çok hoyrat kullanılmadı, kondisyon iyi zaten memnun kalmazsanız geri alırım ehueh hiç bir tuşda siliklik mevcut değil
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Yurtdisi demissin ama emin olmak icin, US layout de mi?
Öne çıkan mesajlar