Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Selam arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak ama nasıl tarif etsem bilmiyorum Aracımla diyelimki 90 100 km hızla gidiyorum Aracın içinde müthiş bir motor sesi oluyor Acaba diyorum bu motorun TDİ olmasından mı kaynaklanıyor yoksa benim motorda mı bir sıkıntı var Bide araçla yine aynı bu hızla gidipte gazdan ayağımı çekince değişik bir ses gelmeye başlıyor bunu bazen gaza yüklenince yapıyor... Nedir bu seslerin kaynağı yahu dizel motor olmasından mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Gazı bırakıp tekrar bastığında çıkan ses turbo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dizel baya gürültülü bişi de, o kadar aman yahu dedirtmemesi lazım. yoksa, hele renoların ki, evet tartartartartar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Motor yaglamasinda sikinti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Selam, Aşırı yoruma açık bir soru olmuş. Sesi kaydetme şansın var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kendi segmentindeki en sessiz dizel heralde, baska bi problem vardir. Bakimi falan gecirdiysen veya luzumsuz sicak bi yerde kullaniyorsan yag gereginden fazla incelmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 turbo dan gelen ıslık sesine benzer bir ses değil bu Daha çok benzetmek gerekirse hani yolcu otobüslerinde giderken adam yokuşaşağı inerken böyle çıkan bir ses var gazdan ayağını çekince ona benzer ( çok yardımcı oldu biliyorum) Neyse bakalım salı günü gidicem vw e ne dicekler görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O bahsettiğin otobüsteki ses, şanzıman sesi yav? Hakkaten öyleyse yağlama vs. ile ilgili ciddi problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Acaba jant kapağından gelirmi o ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Jant kapağından gelen ses hızla orantılı gelir. Her turda yapar, yavaşken ayırt edilir hızlıyken tek bir sesmiş gibi birleşir vs. Jant değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dsg şanzıman mı ? tümsekten , çukurdan geçerken şıkır şıkır ses gelir dsglerde o sesi duyuyor olabilirsin ama yüksek hızda cam açıkken duyman imkansız gibi birşey, camlar kapalıyken araç içinden de duyman çok zor. düşük hızla seyir halinde farkediyorsun o sesi sadece. gazdan ayağını bir anda çektiğin zaman da farkedersin o sesi araç hafif sallandığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dsg değil ama düz vites aracım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 torpido bölümünden falan geliyorsa ses boruların yalıtılması gerekir. Doğuş servisleri biliyor sorunu. Belki o yüzden olabilir ses. araya yanmaz bez koyup yalıtıyorlar boruların birbirine çarpmasını. Hani aklıma o geliyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Evet maninin drdigi de olasi. 2012 cikisli vw araclarinda ozellikle var o sorun. Yakit borulari sasi elemanlarina carpiyor. Ucretsiz yalitim yapip sorunu cozuyorlar. Abimin arabada 5 ay sonra falan cikti o sorun. Rolantide daha fazla duyulan bi sesti. Zaten 2 gum sonra 15 k bakikina girmisti hemen hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 On teker bilyalarinda sorun olabilir. 80 den sonra uğultu şeklinde geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar