Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golf 6 TDI ses problemi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak ama nasıl tarif etsem bilmiyorum

Aracımla diyelimki 90 100 km hızla gidiyorum

Aracın içinde müthiş bir motor sesi oluyor

Acaba diyorum bu motorun TDİ olmasından mı kaynaklanıyor yoksa benim motorda mı bir sıkıntı var

Bide araçla yine aynı bu hızla gidipte gazdan ayağımı çekince değişik bir ses gelmeye başlıyor bunu bazen gaza yüklenince yapıyor...

Nedir bu seslerin kaynağı yahu dizel motor olmasından mı
Sosyal ağlarda paylaş

turbo dan gelen ıslık sesine benzer bir ses değil bu

Daha çok benzetmek gerekirse hani yolcu otobüslerinde giderken adam yokuşaşağı inerken böyle çıkan bir ses var gazdan ayağını çekince ona benzer ( çok yardımcı oldu biliyorum)

Neyse bakalım salı günü gidicem vw e ne dicekler görecez
Sosyal ağlarda paylaş

dsg şanzıman mı ? tümsekten , çukurdan geçerken şıkır şıkır ses gelir dsglerde o sesi duyuyor olabilirsin ama yüksek hızda cam açıkken duyman imkansız gibi birşey, camlar kapalıyken araç içinden de duyman çok zor. düşük hızla seyir halinde farkediyorsun o sesi sadece. gazdan ayağını bir anda çektiğin zaman da farkedersin o sesi araç hafif sallandığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet maninin drdigi de olasi.

2012 cikisli vw araclarinda ozellikle var o sorun. Yakit borulari sasi elemanlarina carpiyor. Ucretsiz yalitim yapip sorunu cozuyorlar.

Abimin arabada 5 ay sonra falan cikti o sorun. Rolantide daha fazla duyulan bi sesti. Zaten 2 gum sonra 15 k bakikina girmisti hemen hallettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...