Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o 1 haftasda 60 olan charların çoğunu 2-3 kişi oynuyor biri çıkınca biri giriyor filan dolayısıyla adamlar 3 haftada 3 tane ayrı accee lvl 60 yapmış oluyorlar güzel taktikte sonra oyundan sıkılırsın ha sindire sindire 1 yılda olmakta ayrı salaklık[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Glatheros, 08 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki: sonra oyundan sıkılırsın ha sindire sindire 1 yılda olmakta ayrı salaklık biraz daha saygılı olsan[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Şahsen ben bu oyunu 5-6 ay oynayıp bir kenara atmayı düşünmüyorum tahminen 2 sene götürür belki daha fazla kim bilebilir.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben bi MMORPG için sosyal hayattan vazgeçmeyi doğru bulmuyorum. salaklık deMEM. çünkü onlara göre de bizim hayatımız. boş, herkes neden zevk alırsa onu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lvl 60 oldugu bilinmez ama ben kendim 48 saat aralıksız uo oynadıgımı hatırlıyorum bu yaz 48 saat icinde 15x gm olmustum iki charla :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben kendi fikrimi söylüyorum ve bunda özgürüm saygısızlıkla bir alakası yok oyun gelişmeye devam ederken geride kalıp yeni olanaklardan yararlanamamak aptallıktır bence sence değilse bilemiyorum[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Glath burda kimse gerı kalmadanmı bahsetti? ben göremiyorum gören varmı? kimse burda cıkıpta ben 1 yılda 60 lvl olucam da demedi ha ben 3 haftada 60 olucam sen 1 haftada 60 olucan bu salaklıksa bir tarafımla gülerim.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 glath, ikinci kez uyarıyorum seni bu forumlarda sakin olman konusunda... Lütfen....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 enomuz burdayken bir konuda 2 hakaret her babayiğidin harcı diildir :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben olsam olsam mountain king fln olurudum ama priestim hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya abi isteyen isterse 1 yilda olur isterse 1 haftada. yani senin nasil dusundugun emin olki kimsenin umrunda degil. olcaginida hic zannetmiyorum. herkez kurallar cercevesinde herseyi yapmaya serbest. 1 yildan once level 60 olma gibi bir zorunluluk oldugunu zannetmiyorum. ama bu forumlarda terbiye ve saygi icinde konusulmasi hakkinda bir kural var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben undead rogue olcam hangi hero uygun olur sizce;) [Bu mesaj BullDoG tarafından 08 Aralık 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Engin2, 06 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: benden bahsediyosun herhalde demon hunter diyerek :) Bizden heheheeh[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sanki herolar bellide ne oliyim fln diyo millet =) hatta oyun henüz euda cıkmadı bile bide expansionlar fln =) ac gozlu olmayalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hero larin özelliği nedir? Belli ki lvl 60 olduktan sonraq Hero seçeneği açılacak ve bir questle falan olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bencede olacak swgdeki jedilık gibi ama expensionla gelir büyük ihtimal böyle radikal bir update[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu heroluk hedesini falan yapmışlardır ama exp. ile getirirler. Sonuçta para kazanacaklar exp den de.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Malibu said: Bu heroluk hedesini falan yapmışlardır ama exp. ile getirirler. Sonuçta para kazanacaklar exp den de.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. doğru söylemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Snıff snıff. WoW bölümünden ban kokusu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eski topicleri uplamak ne çeşit bi zevktir bayat bayat konular fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ulan 1-2 yillik topic olsa hadi gene iyi de. 4 yil olmus be ya. insaf ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Abi bugün geleneksel topic hortlatma günü falan mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ballad tekrar etmen durumunda, uzaklaştırma cezası alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ama 4 yıl olmuş dile kolay hero class konuşuluyomuş o zamanda daha anca geliyo güzel olmuş bence up lanması konuyla alakasız degil en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bogachan said: Ama 4 yıl olmuş dile kolay hero class konuşuluyomuş o zamanda daha anca geliyo güzel olmuş bence up lanması konuyla alakasız degil en azından :) sırf o yüzden up ladım zaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar