xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Garanti tahvil-bono arzı varmış, bunlar mantıklı mıdır? Ne kadar kazandırır, ne kadar kazandıracağını nasıl anlarız? 3-5 kuruş kenarda duran para var, bi yerlerde değerlensin diyorsak 3 aylık, 4 aylık falan mantıklı olur mu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bunun cevabını verebilecek olan varsa süper olur, bende merak ediyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Tahvilinin tipine göre değişir genelde fix kuponlu olur. Atıyorum nominal üzerinden yüzde 5 vs. Ama 3-4 aylık süre içinde bişey getirmez. Özellikle arzdan sonra fiyatları yüksek olur genelde düşük al yükse sat yapamazsın zaten. Bir yıl beklersen kuponunyla birlikte tahminimce yüzde 8-9 getirir. Hiç bakmadan söylüyorum ama bunları bi saat sonra fln bloombergten bakıp söylerim şuanki tahviller ne getiriyor yıllık vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yuzde 7 fix kuponlunun fiyati 91 civari suan. 2018di galiba maturity. dedigim gibi yillik getirisi suan yuzde 9 civari. onun disinda usd cinsinden floating vs. de var.onlara bakmadim. yeni issueda bu seviyelerden olur heralde yuzde 9 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 konya fb üst bitermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paranin tamamiyla %60 altin, %40 dolara girdim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Korax said: Paranin tamamiyla %60 altin, %40 dolara girdim bakalim nicely done. sadece bugün %2 üzerinde karın var altından. iyi zmanlama geçen hafta burda yazdığım gibi yükselişe geçti. $1400/ons zorlanadabilir önümzedeki hafta. Zep said: son 10 yildaki en büyük short covering yasaniyor suan altin piyasasinda. önümzdeki 1-2 hafta icinde büyük artislar olabilri altin piysasinda. bundan tam bir ay önce yazmistim, 1 ve 3 aylik GOFO bayadir negative dünde 6 aylik negative döndü. https://twitter.com/brkben/status/354938313246908416 bu altin pisasinda cok nadir olan bir durum. altinin future fiyatinin spot fiyatindan daha dusuk oldugu anlamina geliyor, bu da spot altina cok talep var demek oluyor. nedenlerinden biride altindaki gecen aylarda ki sert dusulerde sepekülasyon amacli altin "borc alip" satanlarin piyasadan altin alip pozisyonlari kapatmak zorunda olmalari. ancak altin fiyatini sadece spot piysada belirlermiyor. kagit altinda yani future piyasainda short pozisyonlarinda cok hizli bi seklide azalmasiyla fiyat yukari yonlu firlayabilir 1-2 hafta icinde. altinda kisa vadede kazanc ariyanlar icin iyi bir firsat olabilir.. her nekadar altın fiyatları az çok tahvil alımlarının azalacağını çoktan fiyatlamıs olsada, eylülde öyle bir kadar cıkarsa yinede sert bir düşüş olur kesinlikle. ben olsam daha fazla dolar tutardım %30 %70 şeklinde. eylül başına kadar bu artıs devam bence anca sonrası baya riskli çok büyük oynamalar olacaktır fiyatta eylül baya fırtınalı geçicek cünkü. bir bakıma hedgelemissin portfolionu altın ve dolarla biri çıkarsa diğeri düşecek çünkü. ama dediğim gibi doları artırman bence daha mantıklı türkiyedeysen TLye karsı pozisyon alıyosun sonucta dolar alarak ve USDTRY tek ihtimal yukarı yönlü şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 altın 1366 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 95tl ortalama ile 260 gram var elimde. Çıkacagm walla az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nasdaq, nyse vs için hangi brokerları kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 evet bende nasdaqtan apple hissesi almak istiyorum mesela nasıl alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: nicely done. sadece bugün %2 üzerinde karın var altından. iyi zmanlama geçen hafta burda yazdığım gibi yükselişe geçti. $1400/ons zorlanadabilir önümzedeki hafta. bir bakıma hedgelemissin portfolionu altın ve dolarla biri çıkarsa diğeri düşecek çünkü. ama dediğim gibi doları artırman bence daha mantıklı türkiyedeysen TLye karsı pozisyon alıyosun sonucta dolar alarak ve USDTRY tek ihtimal yukarı yönlü şuan. Assagi yukari 300 lira karla ciktim bugun. Kalanla full dolara giricem galiba. Eylul basina kadar pek vaktimde olmicak oturup takip etmeye. Dolar herturlu yukari yönlu görunuyor dedigin gibi bakalim sanirim alip yatirim olarak tutucam elimde ekime kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bir daha girmeemk üzere altından çıksam mı? enparalar falan güzel getirisi var. Az olsa da parandan kaybetmiyorsun. Yemişim güvenli limanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 en güzeli reel ekonomide takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 reel ekonomi ne abi tarla ev falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fenn said: Bir daha girmeemk üzere altından çıksam mı? enparalar falan güzel getirisi var. Az olsa da parandan kaybetmiyorsun. Yemişim güvenli limanını Enpara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 vadeli yani Bu arada Harvey, "Altın fiyatlarının tarihsel seyrine bakarsak, zaten fiyatları yüksek seviyede. Bunun bundan sonraki dönemde daha çok aşağı yönlü seyir izlemesi olasılığı daha fazla. Bu durumda önümüzdeki dönemde altın fiyatlarında yeniden 1600 dolarlara çıkıştansa 800 dolar seviyesi çok daha yüksek bir olasılık" öngörüsünde bulundu. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/08/17/altinin-yukselisi-kisa-surecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 EURTRY fresh intraday all-time high 2,6108. USDTRY 1,9507. Euro genel olarak güclü bütün para birimlerine karsi ama TL ve diger emerging marketsdaki düsüs de sürüyor ABD`de 10 yillik faizlerinin artmasiyla birlikte. ben merkez bankasinin gerekli cevabi verebilecegini dusunmuyrum acikcasi eylül ayindaki gelismelere -eger negativ gelirse tr icin- ben olsam eylul ayi boyunca parami TL`De tutmazdim. demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Altın 90 ı görür mü? veya 1-2 hafta sonra gene 78-80 bandına iner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yarın alımlar başlamassa 65-70 arasında asansör yapar dış mihraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Çıktım 85 ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sterlin fırladı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dolar daha artarmi, girsemmiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gir. bu meret yükselecek işte çok açık. faize para vereceğimize dolara verelim daha iyi. züppeler düşünsün artan doları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kasım'da Euro ödemem var, 5bin civarı TL sahibiyim. Şimdi huun'un dediği gibi dolara mı gireyim ve sonra euro'ya geçiş yapayım, yoksa direk euro alıp aksiyona hiç girmeyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar