fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tgrt haber biraz önce söyledi Altın yılbaşı 1100 civarı Tl olarsk 75 tl civarı Dolarda yılbaşı 1.85-1.95 arası dedi. 1.75-1.85 arası mı dedi anımsayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ben bişi anlamadım... olacakmı dedi ? geçen yılbaşımı dedi ? NE dEDİ ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tgrt haber dediyse kesin doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Yüksek ihtimal dedi. Beraber yorumlayalım. Yazılı olarsk bulan olursa koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fenn said: tgrt haber biraz önce söyledi Altın yılbaşı 1100 civarı Tl olarsk 75 tl civarı Dolarda yılbaşı 1.85-1.95 arası dedi. 1.75-1.85 arası mı dedi anımsayamadım dolar 1.85 mi? 1.95 mi? şunlara toptan lel. hele 1.75 e ohoooo altını bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cnbc e de taner özarslan ? Doların 1.92 ve altı söylemine olsbilir dedi. Yorumlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben mndfck verdim. piyasacılardan yorum bekleyelim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tgrt haberde izledim. Haberin linkini bulan koysun. Şu an altından zarardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 1.92 (: Hala birtakim zorlamalar. Faizi sabit tutmalar falan. Nasil kafalar bunlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 birisi ciddi kalkıp söylesin kısa vadede (1 hafta ile 2 ay arası) altın 95 100 seviyesine gelir mi yoksa düşecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 olmaz dedik kaç kere. olabilir ne demek abi? olabilir diyen adam açıklasın bir zahmet nasıl olabilileceğini. tvde konusanların çogu gerizekalı. iddia tahmini yapmıyosun burda üst olur alt olur diyesin. parite sonuçta belirli neden sonuç ilişkisine göre değişim gösteriyor, alt olur üst olur diyip neden sunamayan adamın söylediği hiç bir şeyi dikkate almayacaksın. sürekli tekrarlıyoruz artık okumadan gelip dolar ne olur altın ne olur diye soruyosn. faizler çok düşük negatif faizle 1.92 lere gelemezsin 2.5lere dogru yol alırsın. faizde artmayacak dedi bascı ee rezerv satarak o seviyelre gelemez. 2 kere 2 dört kadar basit bi denklem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 İki hafta içinde gelir. Sorun, ondan sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 size süprizlerimiz var söyle güclü böyle deli silahlarımız var dedi. bunlara inanıyorsanız eyvallah. başcı realiteden baya bir kopmuş durumda değişik kafalar yaşıyor. piyasalarla inatlaşabileceğni sanıyor 40 milyar dolarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi adam merkez bankası başkanlığıyla oyun kulübü başkanlığını karıştırmış. süprüzlerimiz var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 süprizlerimiz var mı dedi? ahaha kinder suprise gibi ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hep öyle diyor zaten haftalardır, noel baba kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bugün altın 95 olur kaynak:kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Altin 70'lere inecek diyodu bazilari simdi 92 oldu gene. Hatta 90'i asla göremez diyen de vardi. Böyle büyük konusmayalim bilmis bilmis sonra komik duruma düsmeyelim. Öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esnaf said: bugün altın 95 olur kaynak:kıçım kaynak a gelene kadar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 93 oldu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ulan 2 günde 70 e kadar düştü,şimdide 2 günde 93 oldu asfjhafs ne saçma iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Hayır ne iki günde düştü, ne de iki günde çıktı. Zaten iki haftadır 89'a falan tutunuyordu. Bir de şu var, altın/dolar paritesindeki yükselişin yanı sıra, dolar/tl paritesi de yükselince altın/tl artmış oldu. Düşüş esnasında, 70'leri gördüğünde de tam tersi bir durum vardı. Neyse, yeni hedef 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yok lafın gelişi söyledim de.çok hızlı oldu inişide çıkışıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Ben biraz daha dolarda durucam sanirsam. Bu kafayla giderse mb 2.1 2.2ye kadar yolu var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 TL'de durmak saçma gibi geliyor şu an ama nerede durmak lazım bilemedim. Altın var biraz, altında kalalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar