kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dk nçok delikanlı oynuyor ya.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aktı navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Navi cok pis farm yapti ya. Ilk 15dkda dedim gidecek oyun sonra iki tarafta 20dk farma cekildi navi direk farki koydu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aynı herolardan baydım ya. 20 heroluk bi havuz var fix değişmeyen. 10 tane pick 10 tane ban hep aynı isimler. aynı setuplar. çok nadir böyle ursalı falan takım çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aynen abi her oyun dragon shadow demon weaver alchemist enchantress od resmen 15-20 hero arasında değişiyor geri kalan. dark seer seçmeyeni dövüyolar zatne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bu aslında hero pool un genislemis degil de degismis hali razor tree timbersaw falan girdi pool a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hayır maçlar da bir acayip. demin mesela dk navi maçı kırk saatte bir team fight oluyor. sonra har har har farma devam. şuraya push yapalım şunu yapalım falan yok. weaver veya dk falan tutulamaz oluyor oyun bitiyor zaten ondan sonra. tamam pro turnuva işte milyon dolar ödül var falan da cidden bir değişiklik bişey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 enigma yok hiç bu sene ya. tobiwan izlemenin bi anlamı kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 abiler ablalar kart değişmek isteyen varsa eklesin cmnchr steam id 8-9 tane fazladan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 10 karta 1 uncommon veriyorum millete kazık yiyorum sanki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 abi navi açıldı sanki be yine müthiiiş ötesi bir tower altı girdiler akıllara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 >doubting navi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 alliance liquid dakka 7:30 16-0 ahah yazdıgım gibi 8:10 da 16-3 oldu asudhaufsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 1 di abi liquid yapma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ilk maç dimi bu? game1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 neden gg demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Zannedersem valve ve sponsorlar oyunlar cok net sekilde belli olmadan quitlenmesin istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Fnatic vs DK maçı çekişmeli güzel bi maç olabilir diye düşünüyorum. notail bi meepo alsa da izlesek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 onetimebaby said: Zannedersem valve ve sponsorlar oyunlar cok net sekilde belli olmadan quitlenmesin istiyorlar. lel? 10 dk 10k gold lead çok net şekilde belli olmuyor mu abi 15 de 15k idi 20 de 25k 25 den sonra da bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 liquid vs alliance ilk maçı acı çekerek izledim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 orange ig maçı da çoook net bitmişti adamlar 25 dk daha oynadılar resmen laf olsun diye. hemen bitirmeyin diye emir gelmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 base yikilislari gorulsun, 5 v 5ler olsun istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 navi - dignitas kim alır? navi alır da normalde mallıkları tutuyor çekiyorum item basmaya sdgsgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dignitas fena değil ama navi alır bence ya. fnatic vs dk maçı 1-1 diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Flassh said: navi - dignitas kim alır? navi alır da normalde mallıkları tutuyor çekiyorum item basmaya sdgsgg naviye basma bence, oranı düşük 4 rare koyuyorsun 1 rare anca veriyor üstüne üstlük navi dengesiz. dün herkesin itemlerini yatırmıştı navi benzer oranla, fnatice karşıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar