Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 500 dolar ödeme yapmam lazım, durmadan banka red etti diye hata alıyordum. Bankayı aradım, "hesabınızdan 52000 dolar çekilmeye çalışılıyor, o yüzden onay verilmiyor" dediler. 2 farklı bilgisayar, cep telefonu denedim hep aynı. ne olabilir?
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 paypalı aradım. hsbc ile aralarında sorun varmış bir haftadır. Hsbc paypalı kumar sitesi olarak bir şekilde banlamış. Direk para gönderemiyorsunuz ama sitelerden ödeme kabul oluyor.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Trias said: paypalı aradım. hsbc ile aralarında sorun varmış bir haftadır. Hsbc paypalı kumar sitesi olarak bir şekilde banlamış. Direk para gönderemiyorsunuz ama sitelerden ödeme kabul oluyor. O nasil bir salaklikmis oyle bankanin yaptigi.Ben olsam direk kapatirdim hesabimi.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Indiegala ile ödeme yapayım dedim paypala hsbc hesabı var, ödeme yapamıyorum hata verip duruyor.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 HSBC ne ya. Neden HSBC kullanır bi insan. Bi tek ahl'daki loungeları güzel onun dışında hiç bi artısı yok, onu da sadece premier'lere veriyo galiba
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 moriarty said: pypal noluyo gtun basın oynuyo. şunu demeye gelmiştim
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Garanti sanal kartı ekledim sorunsuz halletti =p hsbc nin suyu ısınmış...
Öne çıkan mesajlar