Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 500 dolar ödeme yapmam lazım, durmadan banka red etti diye hata alıyordum. Bankayı aradım, "hesabınızdan 52000 dolar çekilmeye çalışılıyor, o yüzden onay verilmiyor" dediler. 2 farklı bilgisayar, cep telefonu denedim hep aynı. ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 paypalı aradım. hsbc ile aralarında sorun varmış bir haftadır. Hsbc paypalı kumar sitesi olarak bir şekilde banlamış. Direk para gönderemiyorsunuz ama sitelerden ödeme kabul oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Trias said: paypalı aradım. hsbc ile aralarında sorun varmış bir haftadır. Hsbc paypalı kumar sitesi olarak bir şekilde banlamış. Direk para gönderemiyorsunuz ama sitelerden ödeme kabul oluyor. O nasil bir salaklikmis oyle bankanin yaptigi.Ben olsam direk kapatirdim hesabimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Indiegala ile ödeme yapayım dedim paypala hsbc hesabı var, ödeme yapamıyorum hata verip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 pypal noluyo gtun basın oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 HSBC ne ya. Neden HSBC kullanır bi insan. Bi tek ahl'daki loungeları güzel onun dışında hiç bi artısı yok, onu da sadece premier'lere veriyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 moriarty said: pypal noluyo gtun basın oynuyo. şunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Garanti sanal kartı ekledim sorunsuz halletti =p hsbc nin suyu ısınmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar