Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Elimde elektrikli bisiklet var gene holanda seyahati için satılanlardan. Aküleri yok, depozitoya verdim akmasınlar diye, yeni akü almanız gerekiyor. 4 Adet kuru 12V 12Ah akü kullanılıyor, akü satan bir yere yaptırabiliyorsunuz ben 200 liraya yaptırmıştım akülerin tanesi 45-55 lira arası. Bu aldıım zamanki foto 2007 de, görüntü olarak pek bi fark yok, malum kendisini temizleyip parlattım. Aküsü olmaması dışında çalışmasında bir sorun yoktu. Bir de şöle bi durum var, elimde soneil 48V charger var.http://www.batterystuff.com/battery-chargers/48-volt/gel-cell/Son4808SRF.html Kendisi evde bir yerde duruyor, bunu ayrı satıyorum. Almazsanız orijinal şarj aletini yollarım, ama orijinal şarj aletlerini zamanında prizden vs çekmezseniz sıkıntılılar. Soneil tamamen tek başına çalışıyor, pek bişey yapmanıza gerek yok, istediğiniz kadar prizde bırakabiliyorsunuz motoru. Şarj aleti 48V bütün kuru akülü motorsikletlerle çalışıyor. Normalde forklift şarj aleti eheh. Motosiklet 320 lira. Şarj aleti 200 lira. Ürünlerin eski olmasından dolayı falan (aküleri ters takarak değil yani) bi sorun çıkarsa mesaj atabilirsiniz ileride yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kaç km gidiyor şarjı, azami sürat ney? bi de tabii motorsiklet ehliyeti gerekiyor bunun için de di mi, alıp lay lay lom çıkamıyon. bi de şarj aletinin motorsiklet kadar pahalı olması iyiymiş lan, o nası bi şarj aleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 pahalı çünkü yanımda götürebiliyorum hehe evet ehliyete bağladılar, nasıl yaptılar bilmiyorum. ST Max motosikletin markası, galiba 1.5 saat falan gidiyodu. Hızı 28km/s falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çok tatlı alet lan tam yazlık işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 0 - 10 kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İlgilenen varsa aküleri ben hazırlayabilirim, 520'ye olur toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Aküleri yaptırdım bugün, 40*4 şeklinde ucuz olanı çok iyi performans vermiyeceğinden (eskiden onları kullanıyordum ben) 280 liraya yaptırdım. Motoru 600 liraya satıyorum şuan. İlgilenen varsa mesaj atsın. Feneryolundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 550'ye satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar