vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 benim bir wipe da tüm elmaslarım gitmişti o günden beri açmıyorum. relase olsun bakarım. umarım oyundaki hantallığı giderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bende herşey gemide ya, gemi ve karakter wipe ı olmayacak demişlerdi. Giderse pek şık olmaz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 beta bittikten sonraki planları gayet makul. şimdilik herkesi oyuna ısındırıyorlar. vaad ettikleri her şeyi yaptılar/yapacak gibiler. content konusunda kesinlikle sıkıntı çekmeyecekler. dungeon'lar da artacaktır. ama hikaye konusunu iyi ayarlamaları gerekir. çünkü oyunun atmosferine alışan oyuncular bu evrenin hikayesini merak edecek. ayrıntılara girmek isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Darksun said: kazmak için en ideal alanlar astreoidler =) wrong desert planetlar cok daha iyi. hem kazmasi kolay hem de loose kumlari kazinca patir patir asagi iniyosun butun madenleri toparlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 permadeath modundaysan ama kumların sonunda boşluğa düşer miyim diye bi gerginlik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bu oyun terraria 1 seviyesine gelene kadar terraria 2 çıkarsa epey komik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 adamlar pre-order'dan 4M dolar gelir elde ettiler. londra'da yeni ofise çıktılar. başka oyun projelerini vs. açıkladılar. şu ana kadar pek falso vermediler. bir de çoğu oyuncu oyunun tarzından çok etkilendi. yani bir bütün olarak step by step tüm updatelerle birlikte oyunu da kendi geliştiriyormuş gibi bir his yakalattılar. çünkü her blog yazısının altında çok uzun tartışmalar dönüyor. özellike mod olayına falan çok kasıyorlar, sosyal medya ilişkileri falan da çok iyi. 90'ların başındaki o, kazanmak için değil de zevk için oyun oynama kültürünü hissediyor oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ben gayet kazıklanmış hissediyorum zira oyun tam bir cash-in. çok para kazanılmış olması veya dev blog'a sahip olması tırt bir terraria re-hashi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 haklı olabilirsin. ben hiç terraria oynamadım. ama ben oyunun tanıtım videolarından nasıl bir oynanabilirlik sunacağını az çok kestirmiştim, oyunu oynarken de fazlasını veya eksiğini görmedim. alırken öyle olacağını az çok biliyordum. ama beklentiler farklı olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Oski said: Darksun said: kazmak için en ideal alanlar astreoidler =) wrong desert planetlar cok daha iyi. hem kazmasi kolay hem de loose kumlari kazinca patir patir asagi iniyosun butun madenleri toparlayarak Yok ya bubble tech felan varsa zaten direk uçuyorsunuz, astreoidlerin her yanı maden canınız nereyi istiyorsa orayı kazıyorsunuz işte. Yaratıklar tarafından tepelenme riskide az bayağı. Bubble tech felan şart ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 pati server vaatleri falan vardı, noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oha unutmustum ben bu oyunu. gireyim biraz bakiim ne update'ler gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 dönülmez akşamın ufkunu geçtim http://i.imgur.com/tLjJ2jq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ne oldu server falan açan oldumu güzelmiş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Açan olursa gelirim bende. Bayadır ara vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ne zaman 1.0 çıkıyor? Var mı bir haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 balon patladı. ben de aldım şunu ya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Adamlar parayı bulunca eleman alıp başka bir oyuna bile başladılar. Bayadan beri büyük update gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Oyun bayağı tırt. Oynanış en son baktığımda Terraria'nın fersah fersah gerisindeydi. Random monster dediği başı götüne, götü başına koymaktı. Terraria 2 yapsınlar doğrudan. Aynısını alıp, geliştirsinler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Deathblade said: Oyun bayağı tırt. kac ay oldu hala duzeltmedıler mı bunu , param bosa gıttı dıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 gitti abi gitti, ben kabullendim enazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ne umutlarla almistim ben de bunu 20 saat playtime im yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oynamadigim icin soruyorum, mesela terrariadan farkli vaadedilen seyler neydi alinma sebebi olabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Boobies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 det kandırdı benı dedı bu oyun boyle boyle terrarıa cocuk oyunu kalcak fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar