moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yahu tamam anladım da biz daha ne yapalım abi söyle. senin yapamadığın.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben ne yapayım diye mi açtım konuyu? garbıçta açılan bir konudan ne bekliyorsun anlamadım
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Twitter Facebook neresi varsa spam'le. O ss'i gonder bu ne sacmalik diye. Hatta yenisini al gonder. O da olmadiysa genel kuruldan birinin mail adresini bul, mail at, musteri hizmetleri merkezinize kadar butun birimlerini kanser etti beni de.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 spamlıyorum spamlamasına da sanırım şikayetleriminden dolayı bilerek kargomu getirmiyorlar artık başka bir açıklaması olamaz
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 5 dk önce geldi kargo lol bahane olarak aracın kapıları koptu gibi birşey dedi eleman. kolumu kanadımı kırdılar dermiş gibi ekmek atsaydım keşke. dağıtıma nasıl çıkıyorlar o zaman, valla birşey anlamadım bu işten ben.
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kapıları koptu? Kapıları, tek de değil çoğul.
Öne çıkan mesajlar