moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 yahu tamam anladım da biz daha ne yapalım abi söyle. senin yapamadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben ne yapayım diye mi açtım konuyu? garbıçta açılan bir konudan ne bekliyorsun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Twitter Facebook neresi varsa spam'le. O ss'i gonder bu ne sacmalik diye. Hatta yenisini al gonder. O da olmadiysa genel kuruldan birinin mail adresini bul, mail at, musteri hizmetleri merkezinize kadar butun birimlerini kanser etti beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 spamlıyorum spamlamasına da sanırım şikayetleriminden dolayı bilerek kargomu getirmiyorlar artık başka bir açıklaması olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 5 dk önce geldi kargo lol bahane olarak aracın kapıları koptu gibi birşey dedi eleman. kolumu kanadımı kırdılar dermiş gibi ekmek atsaydım keşke. dağıtıma nasıl çıkıyorlar o zaman, valla birşey anlamadım bu işten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kapıları koptu? Kapıları, tek de değil çoğul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar