armra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 vallaha hikaye uzun ama sadedi belli. görev: araba yarışı bulmak! süre: yarın sabaha kadar! bağlantı : 256 adsl sistem: bilimum p2p vs. programlar var (emulede kredi yok yeni versiyonu yükledik piç oldu). kotalar: 32mb ekran kartında çalışacak, joystickle oynanabilecek. mantıklı arayış açılımları :tek cd ye sığabilite, sabaha kadar indirilebilite. trial v.s. olmayacak eh doğal olarak crack yardımcı olursanız sevinirim. ben araştırıyorum , ancak hiç bu tarz oyun oynamadım hatta kurmadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Live for Speed var 300 mb mı ne olması lazım gayet de gercekci bi oyun guzeldir =) 32mb ekran kartında calısır mı bi de joystickle oynanabiliyo mu bilmiyorum ama calısır diye dusunuyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 motor yarışı ama bi road rash 1 i dene :D yada biras fanatastikimsi ve eski bir oyun homedrome yada homedome yada megadome (ismi öyle bişey iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 NFS Hot Pursuit[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Midtown Madness tavsiye edicem bende.Ama p2p da bulabilirmisin bilemiyorum hiç görmedim.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lego racer[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ney neyyy 32 mb ekran kartı için mayın tarlasımı :lol:[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 need for speed 2 hmm ondan sonra ne önerebiliriz ki? need for speed hot pursuit, need for speed porsche challenge test drive 4-5 başka aklıma gelmiyor :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 nfs 4 derim serini kralıdır[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Abus, 08 Aralık 2004 17:29 tarihinde demiş ki: NFS Hot Pursuit bunu bi arkadaştan aldım indirme v.s. olayına da gerek kalmadı. herkse teşekkür![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar