yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ne diyon hacı sen git bi nefes al gel
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kthxbye said: Tr de lol de oynuyorsun sen dimi liseli tipe bak
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 emre belozoglu kızgınlıktan agzına geleni söyleyince, ırkçı diye linç edersiniz yıllarca büyütüp büyütüp. ama kürtü bile k*rt diye yazarsınız ake. ne kadar iki yüzlü milletiz ya. kürtler niye savunulamasın abi? hayvan mı herifler. ben anlamadım sizi.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Kes lan yazan bebe bide ne diyorsun sen haci diyor asdf hadi yavrum hadi koş sen mahallende dayak ye biraz daha
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ya şurda k.rtçülerle tatlı tatlı tartışıyoruz bozmayın işte... ha ne diyordum ? toprak ağalarına baş kaldırsınlar önce sonra devleti bölmeye çalışssınlar.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kthxbye said: Kes lan yazan bebe bide ne diyorsun sen haci diyor asdf hadi yavrum hadi koş sen mahallende dayak ye biraz daha olm 2000'de kalmadı mı bu laf atmalar ya ABVV biri gelsin tokatlasın valla ben uğraşamıcam alın şunu üstümden
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 nordlydian said: ya şurda k.rtçülerle tatlı tatlı tartışıyoruz bozmayın işte... ha ne diyordum ? toprak ağalarına baş kaldırsınlar önce sonra devleti bölmeye çalışssınlar. senin gibi .nsanları anlamak mümkün değil kusura bakma. kaç yaşında adamsın. yazık.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Hakkaten homosapiensin sen ya. Yav he he
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 valla ben de aynısını senin için düşünüyordum.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ben kürtleri nordildoyan gibi adamlar sayesinde anladım abi. böyle adamlar sayesinde başkaları da anlar zaten yakında.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yok ya içinde varmış senin...
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 nordlydian said: yok ya içinde varmış senin... almanyada, bir alman t*rk yazsın mesela. bak bakalım napıyorlar o ülkede almana. türklerden bıkmış olmalarına rağmen.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Biri meme yapabilir mi dont feed trolls and k*rds diye
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 k.rtleri sevmeyen insan değil he? kızdığınız ayrımcılığı siz yapıyonuz şimdi??
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi seni ben aptallığınla başbaşa bırakıyorum kusura bakma.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Seviye aşırı düşmüş ya. Nasıl bu kadar rezillesebiliyorsunuz? Tü'kmükler sizi.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 siktirgit kendi halinde sevme abi o zaman. bu ne lan ben kürt karşıtı propagandamı forumda yapayım inatla her topiği bu hale getireyim sonra savunanlar kürtçü olsun. biz niye açmıyoruz böyle topikler? kuddusiye niye bu kadar karşı çıktık? düşüncelerini değiştirebileceğimizi düşündüğümüzden miydi? açık açık düşüncesini her topikte bağırıyodu hatta bağırmıyodu bitane konu dışında ss almıştım ilk sayfa 3 tane farklı üyenin topiği var gerisi kuddusi mavra ve propagandası. ikinciyi sayfaya geçiyoruz yine aynı. mantaliten bu olduğu için her topikte yırtık dondan çıkar gibi çıkıyodun 'kürtler kürtler' diye. şimdi topik açmaya da başladın. yeni kuddusi mavra yolunda çok ciddi adımlarla ilerliyosun. bunun tersi tipi kaç topik var abi? neden birşeyleri savunanlar açmıyor veya her topikte ignition'ı veren biz değiliz sizsiniz?
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 yemediğimiz hakaret kalmadı şurda valla helal sizin gibi düşünmüyoruz değiliz diye. gerizekalı olduk, insanlıktan çıktık şimdi de aptal olduk.. neyse eyvallah... @ving başkalarının elektrik parasını ödeyen biz olduğumuz için olmasın isyanımız?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ne güzel iş amk her topikte heryerde saldır savunan olunca 'kürtçüler geldi' yok kürt savunucular yok bilmemne. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adamın title gök yeleli bozkurt olsun
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bu adamin yaptigi irkcilik sayilmaz bence adam bildigin saf. kafasi basmiyo bazi seyleri. nordlydian said: k.rtleri sevmeyen insan değil he?
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 kaçak elektrik parasını ödemekten hoşlanan mı var neyin tartışması bu ?
Öne çıkan mesajlar