Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Milletin Elektrik Parasını Ödemek İstemiyorum Yeter!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emre belozoglu kızgınlıktan agzına geleni söyleyince, ırkçı diye linç edersiniz yıllarca büyütüp büyütüp. ama kürtü bile k*rt diye yazarsınız ake. ne kadar iki yüzlü milletiz ya. kürtler niye savunulamasın abi? hayvan mı herifler.

ben anlamadım sizi.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

Kes lan yazan bebe bide ne diyorsun sen haci diyor asdf hadi yavrum hadi koş sen mahallende dayak ye biraz daha

olm 2000'de kalmadı mı bu laf atmalar ya ABVV

biri gelsin tokatlasın valla ben uğraşamıcam alın şunu üstümden
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

ya şurda k.rtçülerle tatlı tatlı tartışıyoruz bozmayın işte...

ha ne diyordum ? toprak ağalarına baş kaldırsınlar önce sonra devleti bölmeye çalışssınlar.

senin gibi .nsanları anlamak mümkün değil kusura bakma. kaç yaşında adamsın. yazık.
Mesaj tarihi:
siktirgit kendi halinde sevme abi o zaman. bu ne lan
ben kürt karşıtı propagandamı forumda yapayım inatla her topiği bu hale getireyim sonra savunanlar kürtçü olsun.

biz niye açmıyoruz böyle topikler? kuddusiye niye bu kadar karşı çıktık? düşüncelerini değiştirebileceğimizi düşündüğümüzden miydi? açık açık düşüncesini her topikte bağırıyodu hatta bağırmıyodu bitane konu dışında ss almıştım ilk sayfa 3 tane farklı üyenin topiği var gerisi kuddusi mavra ve propagandası.
ikinciyi sayfaya geçiyoruz yine aynı.

mantaliten bu olduğu için her topikte yırtık dondan çıkar gibi çıkıyodun 'kürtler kürtler' diye. şimdi topik açmaya da başladın. yeni kuddusi mavra yolunda çok ciddi adımlarla ilerliyosun.

bunun tersi tipi kaç topik var abi? neden birşeyleri savunanlar açmıyor veya her topikte ignition'ı veren biz değiliz sizsiniz?
Mesaj tarihi:
yemediğimiz hakaret kalmadı şurda valla helal sizin gibi düşünmüyoruz değiliz diye. gerizekalı olduk, insanlıktan çıktık şimdi de aptal olduk.. neyse eyvallah...

@ving

başkalarının elektrik parasını ödeyen biz olduğumuz için olmasın isyanımız?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...