Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Doktor, Türkiye piyasasında olmayan bir ilaç önerdi, tedarik kısmını bize bıraktı. Bazı eczanelerde el altından filan satışı oluyormuş bakacağım onlara fakat internetten de bulunabilirmiş. Online sipariş nasıl olur? Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Deep Web'e yaz en kötü, biri illa ki stealth ile yollar ekstra bir paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 böyle ilaçları eczaneler fahiş karlarla satıyorlar. en temizi yurtdışından gelen insanlarla bir şekilde kontak kurup onlara getirtmek. tabi onlar reçetesiz nasıl alacaklar onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Çok sinir bozucu bir durum, kısa bir sürede de gelmeyeceği ayrı bir olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Raporun var mı? Eğer rapor alabileceğin bir ilaçsa, Eczacılar Birliği getiriyor ilacı. İstanbul'da Çapa'da yerleri var. SGK'nı kullanarak alabiliyorsun. İlacın türü ne bir de, vitamin gibi birşeyse, yurtdışından getirtebilirsin kargo ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Anladığım kadarıyla bu tedarik etme olayı uzun süreceği için bir an önce bizim bakmamızı istediler. Daha sonra dediğin gibi yazışmalar vs. sgk tarafından karşılanabilirmiş. önemli olan bir şekilde bulmak, bazı eczanelerde varmış o da. benim merak ettiğim konu daha önce online sipariş verip ilaç alan var mıydı, site vs. süre gibi bilgiler edinmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Nako said: benim merak ettiğim konu daha önce online sipariş verip ilaç alan var mıydı, site vs. süre gibi bilgiler edinmek istedim. http://www.teb.org.tr/ithal_ilac_.php burası bakar dışarıdan gelecek ilaçlara, fax ile reçeteni yollayıp isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Nako, biz de benzer bir durumla karşılaştık ama bizim aldığımız ilaç vitamin sınıfında, o yüzden rahatlıkla getirtebildik Almanya'dan. 1-2 günde geldi, eve teslim ettiler, gümrük falan da sıkıntı olmadı. İlacın niteliği önemli, reçeteli satılan ilaçsa veya bedel yüksekse sıkıntı olabilir. http://www.pro-sana.de/ Buradan aldık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bir tür antibiyotik aradığım ilaç, bakalım ayarlıycaz bir şekilde artık, teb'in tedarik ettikleri arasında varmış bu arada teşekkürler ilgi ve öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ilacın ismini ver ne kadar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ilacın ismini gönder, kıbrısta bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Cevabı yazmışlar gerçi ama tekrarlayayım hiç el altından falan uğraşma direk TEB getirir. Sıkıntı, problem, sorun olursa veya sormak istediğin bir şey özelden yaz çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 aynen teb getiriyor benim bildiğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar