aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Evet patiler, bütçem tercihen 300(+10/20 tl oynayabilir) TL'ye, yine tercihen 23 inch bir monitör almak. Mevcut monitörüm nazar değmesin ama artık eskidi 1680x çözünürlüğü falan :/ Onu facebook ve komikli video monitörü yapıp, bu alacağımı birincil monitör yapayım diyorum. 2 MS olsun derdinde değilim. Bilgisayar başında %70 oyun, gerisi internet ve dizi film falan. Vatan hafta sonu indirime girince bütçeye uygun hale gelecekler arasından belirlediğim modeller: Viewsonic AOC Ya da son çare ASUS Bu AOC ve Viewsonic güvenilir markalar mı, kullanan eden vs? Bu fiyat aralığında kaçırdığım bir şey varsa tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu aoc de bi mallk var hala sirf vga cikisli led uretiyor, bende de 22.3" lik bir aoc led var boyle cok hizli tazeleme gereken aksiyon filmi ve oyunlarda şu siyah ve kirik ekran tazelemesi mi diyolar mili saniyelik olay onu hissetiriyor. Vga kablosundan kaynaklaniyor bu olay. Genel kalitesinden parlaklik dizayn vs olarak memnunum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aente said: Bu AOC ve Viewsonic güvenilir markalar mı, kullanan eden vs? Viewsonic eskinin en popüler markasıydı. AOC'u bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 holy shiet, aoc vga'ymış sen söyleyince fark ettim direk elendi o model o zaman gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 AOC kullaniom ben iyi diyeyim iyi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sana 2. el monitör satayım, 250 tl'ye. full hd asus 24" falan. modelini ve fotolarını koyayım ilgileniyosan eheh bakmaya üşendim şidmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 almasına alırdım da onun kargosunu verince sıfır almak kadar tutar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sen istte değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Buymus http://www.lcd-compare.com/moniteur-PHI244E1SB-PHILIPS-244E1SB.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 @fiz nope :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 asus al bence. ya da samsung. 2 ms'den yüksek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Samsung led konusunda iyidir 8ms i gecmedigin surece problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 2ms olayına çok takilmayin robot değilsiniz aradaki farkı anlayabilesiniz. aoc iyidir tek sıkıntısı dvi-hdmi giriş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar