Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Raistllin said: Benim kısa dönem acemilikte ustalıkta erzincan fikri olan varmı arkadaşlar ? 59'UNCU TOP.EĞT.TUG. TOPÇU EĞT.TB. 2'NCİ K/M TOPÇU ÇVŞ.EĞT.BT./ERZİNCAN MERKEZ Aman adam topçu olmuş. Fırtına yok galiba orada sadece k/m yazdığına göre. Ha bir de 351 olarak, ben mi yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 cambazct said: İzmirdeyim ben ziyaret edin beni neresi kardeş? don alıp gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Pyro said: Raistllin said: Benim kısa dönem acemilikte ustalıkta erzincan fikri olan varmı arkadaşlar ? 59'UNCU TOP.EĞT.TUG. TOPÇU EĞT.TB. 2'NCİ K/M TOPÇU ÇVŞ.EĞT.BT./ERZİNCAN MERKEZ Aman adam topçu olmuş. Fırtına yok galiba orada sadece k/m yazdığına göre. Ha bir de 351 olarak, ben mi yapayım? hahhaha yok sülüsteki yeri vermedi g.. ler karargah yazıcısı oldum mühendis olarak :S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 atarsa karadelik hatay serinyoldan selamlar burası için atarsa 5 daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 barnacle said: cambazct said: İzmirdeyim ben ziyaret edin beni neresi kardeş? don alıp gelelim Ege Ordu MEBS Taburu 1'inci TASMUS Bölüğü Narlıdere, bekleriz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben mi yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bingildak said: ben mi yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 barnacle said: bingildak said: ben mi yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bingildak said: ben mi yapayım? piramit olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 askerlik bitti geldim asdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar