Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mötley Crüe Tekrar Bir Arada!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efsane Glam grubu tekrar toplanıp turne ve arkasından albüm yapmayı kararlaştırmış açılış şovunuda (Los Angeles Palladium) CNN de Larry King(!) haber olarak verdi...

Grup orjinal Kadroyu bir araya getirmiş (daha önce ortada bi Mötley Crüe içerisinde eski gitarist Mick Mars ın olduğu bir albüm yaptılar alternatif yaptılar vede anında dağıldılar :P) Şubat ayında Amerika turnesi ardındanda stüdyoya giriyorlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
bu benim aklima seyi getirdi Accept'te ozel bir reunion ile Wacken'da headliner olacakmis bu sene

sinav donemime denk gelirse cok kan akacak coook...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Mesaj tarihi:
Eheh dur daha Twisted Sister bir araya geldi esas hehe eğlence geri döndü hayalimdeki gidip körkütük olup sabaha kadar içmek istediğim bir etkinliktir Accept, Twisted Sister ve AC/DC bir arada...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
HEYOOO herkez birleşio sebastian bah (soyadı nası yazılıyor bilmiyorum) oda konsere geliyormuş Istanbula abim gitti sonra L.A Guns gelmiş gitmiş biz kaçıralım :(

Motley crue nun birleşmesine Home sweet home dinlenir
Twisted sisterın birlişmesine We're not gonna take it

;)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Çoğu eski grubun yeni albümleri sevilmez; ben de sevmem.
Ama Mötley Crüe bi ayrı benim için. 1997 albümünü baya beğeniyorum mesela. Bu yaşta hala müzik yapabiliyolarsa ve albüm çıkarırlarsa %198124912 ihtimalle alırım.
Mesaj tarihi:
if i die tomorrow diyorum sadece.

ayrıca vince neil gibi bi arıza adama da ayrıca hastayım. axl ile kapışmışlıgı vardır zamanında amcanın. eheh
Mesaj tarihi:
Mötley Crüe
Bu yazki tur programı (şimdilik):

June 01 - Wintherthur, Switzerland - Eishalle Spirit Of Rock Festival
June 02 - Milan, Italy - Gods of Metal
June 05 - Stockholm, Sweden - Globen
June 06 - Oslo, Norway - Spektrum
June 08 - Brussels, Belgium - AB
June 09 - Donington, England (Donington Park - Download 2nd Stage)
June 11 - London, England - Hammersmith Apollo
June 12 - Manchester, England – Apollo

Güzel numaradır:
http://www.youtube.com/watch?v=deoIHUkhDk0

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 08:31 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu axl vince kavgası aslında şöyle başlıyor izzy(guns n roses ın ritim gitaristi)vince in karısına yumruk atıyor.Sonra vince le izzy nin kavgasına axl giriyor grup arkadaşını koruyor sonra atışıyorlar ama ikisi de kavga etmeye pek yanaşmıyorlar ve konu böylece kapanıyor

Crue nun birleşmesi mükemmel bir haber ama birleşeli 3 yıl oldu artık yeni albümleri çıkacak galiba yakında
  • Yeni Oluştur...