SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Efsane Glam grubu tekrar toplanıp turne ve arkasından albüm yapmayı kararlaştırmış açılış şovunuda (Los Angeles Palladium) CNN de Larry King(!) haber olarak verdi... Grup orjinal Kadroyu bir araya getirmiş (daha önce ortada bi Mötley Crüe içerisinde eski gitarist Mick Mars ın olduğu bir albüm yaptılar alternatif yaptılar vede anında dağıldılar :P) Şubat ayında Amerika turnesi ardındanda stüdyoya giriyorlar.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu benim aklima seyi getirdi Accept'te ozel bir reunion ile Wacken'da headliner olacakmis bu sene sinav donemime denk gelirse cok kan akacak coook...[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Eheh dur daha Twisted Sister bir araya geldi esas hehe eğlence geri döndü hayalimdeki gidip körkütük olup sabaha kadar içmek istediğim bir etkinliktir Accept, Twisted Sister ve AC/DC bir arada...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 HEYOOO herkez birleşio sebastian bah (soyadı nası yazılıyor bilmiyorum) oda konsere geliyormuş Istanbula abim gitti sonra L.A Guns gelmiş gitmiş biz kaçıralım :( Motley crue nun birleşmesine Home sweet home dinlenir Twisted sisterın birlişmesine We're not gonna take it ;)
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bach =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu haber tam c/p lik :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Sweet..[signature][hline]matter of time.
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 (bkz: yaşam tarzını etkileyen gruplar) ayrıdır yeri bu dedelerin.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Çoğu eski grubun yeni albümleri sevilmez; ben de sevmem. Ama Mötley Crüe bi ayrı benim için. 1997 albümünü baya beğeniyorum mesela. Bu yaşta hala müzik yapabiliyolarsa ve albüm çıkarırlarsa %198124912 ihtimalle alırım.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Dr. Feelgood'dan sonrası hafif gg.
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 if i die tomorrow diyorum sadece. ayrıca vince neil gibi bi arıza adama da ayrıca hastayım. axl ile kapışmışlıgı vardır zamanında amcanın. eheh
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 EVH&Sammy Hagar dövüşü biz organize ederiz demişler, Axl'dan cevap gelmemiş, hükmen yenik dallama.
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yok yaw axl, anytime anywhere in atlantic city diye hodri meydan çekmişti zamanında. youtube da videosu vardı hatta bu olayın.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Çekti işte, sonrasında EVH&Hagar "biz organize ediyoruz olayı" dedi, Axl'dan bir daha ses çıkmadı.
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 eheh van halen'da geyik adam vesselam axl, slashe izzye falan ayar vermeye çalışmaktan uraşamamıştır ehehe.
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mötley Crüe Bu yazki tur programı (şimdilik): June 01 - Wintherthur, Switzerland - Eishalle Spirit Of Rock Festival June 02 - Milan, Italy - Gods of Metal June 05 - Stockholm, Sweden - Globen June 06 - Oslo, Norway - Spektrum June 08 - Brussels, Belgium - AB June 09 - Donington, England (Donington Park - Download 2nd Stage) June 11 - London, England - Hammersmith Apollo June 12 - Manchester, England – Apollo Güzel numaradır: http://www.youtube.com/watch?v=deoIHUkhDk0 [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 08:31 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ]
NoS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bu axl vince kavgası aslında şöyle başlıyor izzy(guns n roses ın ritim gitaristi)vince in karısına yumruk atıyor.Sonra vince le izzy nin kavgasına axl giriyor grup arkadaşını koruyor sonra atışıyorlar ama ikisi de kavga etmeye pek yanaşmıyorlar ve konu böylece kapanıyor Crue nun birleşmesi mükemmel bir haber ama birleşeli 3 yıl oldu artık yeni albümleri çıkacak galiba yakında
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bu ayki rolling stone da güzel bi yazı var mötley hakkında
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 07 Aralık 2004, Salı - 21:43 de yazmış zavallı SadButcher zaten haberi doğrudur üç yıl olmuş haberde küf kokuyor açın kendinize yeni topik kışt hadi
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ooo, yeh, kickstart my heart give it a start. Ya şu herifleri Türkiye'ye getirseler plx.
Öne çıkan mesajlar