aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Şimdi belli oldu ki bu olmadan sınıf geçemeyecez.:D Geçen yine aynı yüzyıllık tanıtımı gördüm TVde. Adam 90küsür milyona satıyo. Acaba bunun mp3'ü pdf'si var mıdır bir yerlerde?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 olayı basit sadece degerleri kafanda bir resme aktarıyorsun o olayı anlatan sonra kolay kolay çıkmıyor ben ingilizce setini görmüştüm. Matematik içinde değişik kısa yolları gösteriyorlardı sanırım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 pdf mp3 falan hikaye seti al :D mega hafıza mantığını söliyeyim sana çok basit bişi aslında.. Sue: dava etmek ezberlemek için düşünülcek hikaye.. sue isimli bir kadın kocasını dava etmiş gibi.. Bundan sonra Sue ne demek unutmayacaksın ;) kapiş[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bilkent ünisinde çekmişler zamanındaa onu... Tipleri giyinişleri görünce Türkiyenin çok değiştiği anlaşılıyor.. .[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: sheref, 08 Aralık 2004 13:52 tarihinde demiş ki: pdf mp3 falan hikaye seti al :D mega hafıza mantığını söliyeyim sana çok basit bişi aslında.. Sue: dava etmek ezberlemek için düşünülcek hikaye.. sue isimli bir kadın kocasını dava etmiş gibi.. Bundan sonra Sue ne demek unutmayacaksın ;) kapiş harbi insanın aklına oturuyor lan:D dava etmek diyince aklıma sue gelecek şimdi sürekli[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 mesala bak ordan bi ornekde ben veriyim dançın=dangeon=mahsen bole çağrıuştırım yaptırıyor ve ogle hatırlamanım saglıyor ilginç ama emek werilmesi gereken bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tabi senin söylediğin şekilde akılda hiç birşey kalmıyor. Dungeon = Mahzen Mahzendeki tutuklular hücre içindeki borulara parayla vurarak "dan" "çın" sesleri çıkartarak haberleşiyorlar. Akılda kalmasının olayı bu yani öyle dançın yazınca kalmaz akılda ;)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 benım kalmıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Akılda kalmasının en iyi yolu, o kelimeyi kullanmaktır. Bu kadar basit.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: _Dalamar_, 08 Aralık 2004 14:15 tarihinde demiş ki: Bilkent ünisinde çekmişler zamanındaa onu... Tipleri giyinişleri görünce Türkiyenin çok değiştiği anlaşılıyor.. . hehe demin bende izledim hafiften palaya kacan bıyıklı bir adam iki tane tipi cıkardı ilk cıkan ezık bır cocuk ıste sana ne yararı oldu dedi ben ssosyalestım dedı kekeledi falan sonra güldüm orada epey hehe ikinci cıkanda ezberlemıs gıbıydı zaten program full ezber cumleler ve ezber sorular uzerıne kuruluydu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 -ben.. ee.. b.b.en s..ssos.sosyal oldum. -Ne? -sos.. sosyal -Yavrucum ne diyosun sen? Sesli konuş biraz! -böhühüh[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Tamam da benim problemim ingilizceyle değil, matematik, dif.denk, kompleks değişkenler, hatta sayısal analiz. evet! Hem sonra sete para mara vermem. Adsli boşuna mı aldık:D Bi yardımcı olun, sahip olanlar mp3leri falan bi yollasa süper olur. Okul biter :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 walla bu olaylar la kafanızı bozmıyın dıyım ben cunku cok calısmak lazım oyle bı anda şıp dıye ogrenılmıyo mega hafıza teknıklerı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu herifler kurs acmıstı ankarada, hala vardır herhalde bi arkım gitmisti yazın herifin kafasına sacmasapan seyleri pompalamıslardı.[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 en iyisi kopya cekin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yahu dusun ıngılızce ogretırken Efendım Dungeon Dancın dıye okunuyo hapıshane dekıler parayla dancın dıye ses cıkarırlar o zmn dungeon zindan demektır sımdı ne alaka[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar