sadman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Oynayan var mı ki onu ya? En son f2p olduğunda bakmıştım bi süre de çok boştu ortalık, newbie zonelarda bile kimse yoktu nerdeyse. Neyse AKK dolsun da indirip bakarim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 knoxville said: gw2 best refund of my life ya 60 dolar aynen geri aldıydım feels good Oyun içi legendary base itemlerinden gold kasıp o goldları gold satıcılarına satıp, oyunuda refund etmiştim. Refund+gold paraları ilede 3 yada 4 oyunu bedavaya aldıydım. GW2 saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 project gorgon var baya detaylı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Mortis said: age of conanın pvp iidi ya, combatı genel olarak içine çekiodu adamı hehe 6 kisi comele comele dolasiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ee wow dan botcuları da banladılar, ne oynasak acabağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bittigi zaman DayZ. Ultima'ya falan en yakın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 hiçbir zaman bitmeyeceği için sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar