Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Duyduğuma göre Fight Club filminin devamı geliyormuş. Ayrıca çizgi roman olarak yazar Chuck Palahniuk filmden 10 yıl sonrasını ele alacakmış. Tyler yeniden ortaya çıkıyor, Marla evlilikten sıkılıyor ve çocukların kaçırılmasıyla olaylar birbirini takip ediyormuş. Haber doğru mu yalan mı anlayamadım pek çok yerli haber sitesinde yer almış ancak yabancı kaynaklardan herhangi birşey bulamadım. Hem çizgi roman hem de film olacakmış. Eğer doğruysa ben pek olumlu bakmıyorum bu habere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?10,7090499,7090623#msg-7090623 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 nys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yakında mezardan aktör resurrect edecekler diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 haberleri neremle okudum bilmiyorum gece vakti devamı olarak görünce çizgi romanıyla birlikte filmi de gelecek diye anlamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 askfoaskfoa bi an " hassiktir be rıfat abi " dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Chuck Palahniuk birşey dememiş ki aslında. Yabancı kaynaklarda zaten hiçbirşey yok. Eğer ciddi birşeyler çıkmaya başlarsa amerikada biri chuck palahniuku öldürüp BEN YAPMADIM TYLER YAPTI der muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar