Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kucuk bir liste yaptim bunlari goz onunde bulundurum bence chacter secimi yapmadan once... Dwarf, -Dodge Chance %8.60 -Critical Chance %3.97 *racial:gun skill +5 Elf, -Dodge Chance %12.97 -Critical Chance %5.93 *racial:+%1 dodge chance,shadowmeld Orc, -Dodge Chance %8.50 -Critical Chance %4.39 *racial:%25 stun and knockdown resist,pet dmg inc %5 Troll, -Dodge Chance %10.67 -Critical Chance %5.28 *racial:Throw skill +5 Tauren, -Dodge Chance %7.63 -Critical Chance %3.75 *racial:%5 HP increased,2 sn aoe stun. -Bana sorarsaniz en iyi raceler orc(horde),elf(alliance).Bu rateler cok onemli,level 60 oldugunuzda top itemlari cektiginizde fark yaraticak seyler bu statlariniz. -Birkac gerekli oldugunu dusundugum bilgi daha ekliycem: Horde:Gun training i icin tauren sehrine gitmeniz gerek sadece orda ogretilmekte. Alliance:Gun traning i sadece Iron Forge da mevcut. -Pet secimi konusunda,2 tur pet var.Yavas ama yuksek AR e sahip olanlar(bear vb.),Hizli ama biraz daha dusuk AR e sahip olan petler(sabertooth,wolfs vb.)Yine kisisel gorusum,hizli olan petlerin secilmesidir,cunku eger petiniz yeterli dmg veremezse mob growl skilline ragmen size donebilir,pvp dede hizli petlerin iyi oldugu bir gercek. -Silah secimi:Gun,Crossbow,Bow,Throw (ranged) Gunla bowun speedleri nerdeyse ayni pek bir farklari yok,yanliz dwarflarin skill bonusunda dolayi gun kullanmasini tavsiye ederim,elflerin eline de gun yakismadigida bir gercek :) Throw hic kullanmadim ama konustugum insanlar kullanissiz oldugunu soyluyor ayrica mob drop u bulunmamakta,ama eger hosunuza giderse ve troll acarsaniz range silah seciminiz Throw olsun. -Pet Loyality,Abilityleri:Pet loyality petinizin TP(traning point) kazanmasini saglar,loyality kazanmasi icin petinizi tok tutmaniz gerekir,cogu pet daha cok et ve balik turu seyler yiyor,hayvan parcalarini yiyen petlerde var.Max loyality seviyesi level 6(best friend).Abilityler hakkinda 3 ability seceneginiz var,growl(pet moba vurdugunda mobu kendine vurmaya zorlar,en onemli skilliniz),Claw dmg abilitysi dusuk focus dusuk cooltime guzel dmg,kesinlikle alinmasi gerek,daha cok timsah ve ayilarda bulunuyor.Son olarak Bite,focus ve cooltime i biraz yuksek ama cok guzel dmg i var,daha cok kurt ve kedi turevi petlerde bulunuyor.Butun abilityleri acik tutun petin focusu hepsine yeticektir. Umarim biraz yardimci olmustur =)[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hunter acıcaktım yazdıkalrını gorunce warlock acmam kararı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hunterlık epey eglenecli oluyo betada dwarftum tufekle cok egleniyosun aytımvardı birde:D ama hunter pvp felan yapılmıyo dikkatli olun o konuda nese hunter secceklerse gercekten cok zevkli[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: BullDoG, 30 Kasım 2004 15:00 tarihinde demiş ki: ama hunter pvp felan yapılmıyo dikkatli olun o konuda nese hunter secceklerse gercekten cok zevkli bu konuyu biraz açarmısın ?[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: BullDoG, 30 Kasım 2004 15:00 tarihinde demiş ki: hunterlık epey eglenecli oluyo betada dwarftum tufekle cok egleniyosun aytımvardı birde:D ama hunter pvp felan yapılmıyo dikkatli olun o konuda nese hunter secceklerse gercekten cok zevkli bi konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan çok kesin yorumlar yapıyorsunuz.Sonra yeni başlayacak insanları çok kötü etkiliyor bu tarz yorumlar...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hunter olacak arkadaşlara benden bi uyarı, bir moba saldirirken önce petiniz vurursa %10xp az alirsiniz. Bu yüzden petinizi attack ettirin ve tam vurmadan önce tüfek ile ateş edin. Pet gene agroyu alacaktir ve siz de %100xp alacaksınız. Özellikle rested halde iken yani %200xp aliyorken bu kayip oldukça can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben sadece cok eglendigimi yazdım fakat pvp pek etkili olamdıgımı anlatmaya calıstım anlasılıdımı yane[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: BullDoG, 30 Kasım 2004 15:16 tarihinde demiş ki: ben sadece cok eglendigimi yazdım fakat pvp pek etkili olamdıgımı anlatmaya calıstım anlasılıdımı yane pvp de senin etkili olamamanı tüm Hunter lara yansıtman doğru değil..! unutmaki oyuna yeni başlayacak insanları etkiliyor yazıların...[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: sQu, 30 Kasım 2004 15:14 tarihinde demiş ki: hunter olacak arkadaşlara benden bi uyarı, bir moba saldirirken önce petiniz vurursa %10xp az alirsiniz. Bu yüzden petinizi attack ettirin ve tam vurmadan önce tüfek ile ateş edin. Pet gene agroyu alacaktir ve siz de %100xp alacaksınız. Özellikle rested halde iken yani %200xp aliyorken bu kayip oldukça can sıkıyor. bak bunu bilmiyordum söylediğin iyi oldu, daha doğrusu dikkatimi çekmemişti. Bu arada hunter kesinlikle ve kesinlikle çok zevkli bir class. PvP de zayıfmış burada etkisizmiş, bunlar kesinlikle kişisel görüşlerdir. Her kes her sınıfla çok iyi oynayabilir, bu oyuncunun oyun tarzına da hitap eder. Ne ile oynamaktan zevk alıyorsanız onun ile oynayın, oyunun ömrünü inanılmaz derecede yükseltir. Ben mesela her oyunda istisnasız fighter warrior falan olurum, yakın savaşı seviyorum, ama bu oyunda hele bir de elf hunter ile çok eğleniyorum. Ne kadar ölürsem öleyim (abi o batık gemi questi ne öyle ya) kesinlikle süper bir sınıf. Yaşasın Hunter larrrr!!!!!![signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 30 Kasım 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 haha o batık gemi questını biz 2 kişi yaptık ama yapana kadar acaıp zorlandık en azından 4-5 kere ölmüşüzdür blizzard çok düz gittim o questnı yaparken :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 siz bırakın batık gemiyi asıl quest Counterattacktır yapan varmı acaba o gorevi Şu kolkarların saldırdığı görev baya akstırıyordu yani[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ha o questı almıstım barrens da valla o questı yapmak ıcın sanırım bole 5er kısılık 2 grup lazım cok gelıyor hos yanında birde orc guardlar var ama onlarda lvl dusuk aldım ama yapma nasip olmamıstı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben hunter im valla herşeyi karekterin kendi yapmasını beklemicen yani savaşa başladın otur seyret yaparsan olmaz anlık hamleler sizi diğer hunter larden ayırıcak sonuçta zaten pvp yaparken çoğunluka kalabalık oluyosun oyüzden hunterler takım arkadaşlarına çok büyük katkılar yapabiliyo gerek tuzak kurarak gerek ii bi pet iniz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: BullDoG, 30 Kasım 2004 15:00 tarihinde demiş ki: hunterlık epey eglenecli oluyo betada dwarftum tufekle cok egleniyosun aytımvardı birde:D ama hunter pvp felan yapılmıyo dikkatli olun o konuda nese hunter secceklerse gercekten cok zevkli dostum bu konuyu biraz acarmisin? lvl kaç hunter oynadın? bende lvl 20 hunter varda daha kimse ile karşılaşmadım. bana sorarsan pvp de çok etkili olacak diye düşünüyorum. bize deneyimlerini anlatırsan sevinirim mesela ice trap kullandınmı? yada %30 speedini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Herkese merhaba, lütfen birisi buraya yüksek lvl'lı bir hunter'ın movie'sini ekleyebilirmi? Ben bir tane lvl 53 hunter izledim elindeki crossbow'la 10 dakika da sadece 350(max.) damage verebiliyordu ki bu da çok düşük bir dmg. Ayrıca bilen biri varsa lvl 60 hunter'ın verebileceği max. dmg nedir ve hangi vuruşla verilebiliyor bu dmg yazabilirmi lütfen, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 www.warcraftmovies.com da pvp movieleri mevcut.pvp konusunda levelim artikca fikirlerim degisiyor,demin 2 level yukari druidi hp kaybetmeden oldurdum,ayni sekilde kendi levelim mage ve paladin yedim.hic zorlanmadim bile desem yeridir.pet olayinda warlock ve hunter karsilastirilamaz bile,warlocklarin petleri cok daha yuzeysel.oyunda en iyi level kasan class hunterdir exp konusunda sorun cekmezsiniz.pvp konusunda burda yorum yapmazsaniz iyi olur kotu yonlendiriyorsunuz insanlari,sizin bir pvp kazanmaniz yada kaybetmeniz hunteri guclu veya gucsuz yapmaz.ben burdan raid hunt a gitmis 50+ hunter olduguna inanmiyor,eger varsa eywallah,tabii biraz yetenek olayida.Ama sunu ekliyim,oynadigim her andan zevk aliyorum,2 saat once VC questine gittik,vc e geldigimizde takimi tamamen 2 tane pet kurtardi,pet ten ote bir tank yok oyunda.ilerde her zaman aranan adamlar olucaksiniz partilerde,ileri levellarda growl mobu tamamen tutuyor,ne warlock peti ne paladine ne warior mobu ustunde tutamaz ozellikle arkada nuker varsa.her gecen gun peti daha cok seviyorum level 24 armoru 1000 i gecti.20 dps durmadan 40 40 ability vuruyor,zaten bende cok iyi dd yim durum boyle olunca,levelin cocuk oyuncagi oluyor.ayrica hunter petlerinde heal sorununuz yok,pet combattan ciktiktan sonra 100-200 hp rege. ediyor 2-3 sn de.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) [Bu mesaj Dreamfury tarafından 01 Aralık 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ya sanki level 60 hunterla oynamista arkadas bide hunterla PvP yapilmiyo yazmis..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Dreamfury sağol ama ben hemen hemen tüm filmleri izledim oradaki. Zaten bahsettiğim lvl 53 hunter'ın filmini de o sitede buldum. Çok aramama rağmen pek başka düzgün film sitesi de yok. Bulduklarımın çoğu junior ki o da tam bir fikir vermiyor. Birkaç konu: 1- Başka bir site bilen varmı? 2- Wow forumlarında lvl 60 hunter'ın maximum damage oranını bilen varmı? 3- Bow/gun arasında nasıl bir şeçim yaptınız? Yanılmıyorsam bazı bow'lar frost damage bazı gun'lar ise fire damage veriyorlar. Tek kriter bu mu? Yoksa damage konusunda ciddi farklılıklar varmı? Teşekkürler Not: Yanılmıyorsam yeni patch sonrasında hunter talent'ları geldiği için sorularımın cevaplarını bulmakta zorlanıyorum. Sizde araştırmalarınız veya tahminlerinize dayalı cevaplar vereceksiniz ama en azından bir fikir edinebileceğim. Pvp konusunda ise henüz yeni talentları oluşturulmuş ve yeni yeni taktikler ve stratejilerin geliştirildiği bir class için pvp'si kötü demek doğru değil bence de. Ama kaçak oynamaya yönelik benim tarzım değil yakından çok zayıf gibi daha açıklayıcı bir yorum daha az gereksiz tartışmalara sebebiyet verir düşüncesi içerisindeyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 inadına hunter açacağım.tam ranger tadında =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Nicholas-VanHorn ya ben anlatamiyorum galiba,1 tane 5 tane movie izliyerek bir class in pvp deki durumuna karar veremezsin,herkes ayri taktikler kullanir,herkes kazanir herkes kaybeder,adam moviede 5 tane kaybeder cekmedigi zaten 10 tane kazanir atiyorum,ayrica hunter bodozlama oynan bir class degil ki silah dmg olayi degil yani,adam sana blink cekip nova attiginda novadan kacamiyorsan,gerektigi zaman buyu range inden cikip range girip dot verip cikamiyorsan bu class in iyiligi veya kotulugu gostermez.eger gercekten class i begeniyorsan oyna,eminim blizzard cok bi dengesizlige izin vermez...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) 20+ Elven Hunter (Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Arkadaş oyun yok ortada zaten stres olduk sipariş verdik ses seda yok adamlardan bekliyoruz çaresizce. Bu arada takılıyorum bende film falan izliyorum forumları takip ediyorum şahsen rogue birinci karakterim ki hala ben lvl 25'e kadar oynamama rağmen talentlarım net belli değil. Betada yine rogue takılacam bu arada 2. char olarak hunter/warlock kararını vermek için bu boş zamanımda edinebildiğim bilgiyi edineyim zaten beta başlayınca forum, film falan yalan olacak zaman ayırmayacağım oyuna takılmaktan. Ama şunu düşünüyorum özellikler olarak hunter bana daha uygun gözükse de eğer benim izlediğim lvl 53 hunter gibi 350 damage'in üzerine çıkamıyorsa hiç oynamayayım ben hunter'ı verdiğim zamana yazık. Adam crossbow kullanıyordu(biliyorsun bow'dan daha fazla damage verir) ve pet'i saldırtmıyordu savunma amaçlı kullanmıyordu, direk şöyle yorumladım range talentlarına vermiş ama max. damage'i 350 ????? Bilen arkadaşlar yardımcı bilgiler verir diye düşündüm zaten forumların amacı bu, paylaşım. Neysem oyunu oynayarak tecrübe etmek en iyisi olsa da, ortada oyun olmadığı için çeneme vurdu ne yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 talentler le alakalı bir şey olabilir dmg konusu. 3,4 gün kadar sabredin benim hunter i bi lvl 20 ,25 yapim o zaman buraya yazarım dmg oranını :P en azından bize bir fikir verir TP lerimin büyük bir kısmını ranged'a vermeyi düşünüyorum geriye kalan puanlarıda beast mastery ye vereceğim. dediğim gibi en azından bir fikir edinebilirz hoş gerçi gear da büyük etken ya neyse.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 su an upload gibi bi imkanim yok sonradan petin statlarini koyucam. [Bu mesaj Dreamfury tarafından 01 Aralık 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Marksmanship ------------- Improved Concussive Shot Rank 5 Lethal Shots Rank 5 Aimed Shot Rank 1 Improved Arcane Shot Rank 4 Mortal Shots Rank 5 Marksmanship Total: 20 ------------------- Survival Mastery Precision Rank 5 Entrapment Rank 2 Lightning Reflexes Rank 3 Deterrence Rank 1 Survival Total: 11 -------------------- Beast Mastery Mastery Endurance Training Rank 5 Improved Aspect of the Monkey Rank 3 Bestial Discipline Rank 2 Bestial Swiftness Rank 1 Unleashed Fury Rank 4 Thick Hide Rank 5 Beast Mastery Total:20 Cogu arkadas pet talent tree i begenmemisti,sahsen bende en azindan su an oldugum level icin gereksiz oldugunu dusundum ve unleash talents diyip yeni bir talent tree cikardim,tamamen pvp bazli bir talent tree,bende su an ki hali: Marksmanship ------------- Improved Concussive Shot Rank 5 Lethal Shots Rank 5 Aimed Shot Rank 1 Improved Arcane Shot Rank 4 Mortal Shots Rank 5 Marksmanship Total: 20 -------------------------- eger critical aimed veya max critical vurursam pet mobu tutamiyorum cunku 300 lu 400 lu rakamlar vuruyorum,ve critical chance inc. %5 olunca critical vurma sansi %11 fln oluyor hic dusuk bir yuzde degil (110 agility).bu talentlara gectigimden beri yaptim 20 pvp de (1vs1 sehir pvpsi) sadece 3 tanesini kaybettim,kendimde 2 level yukari ve asyagilarla yaptim asla 3 level degil.ama sunu soyleyebilirim eger frost trapi aldiysaniz pvp de melee class lari alma sansiniz %80 fln artiyor.uyguladigim taktikleri yaziyim. Melee:Rogue,Warrior,Paladin 2 veya 3 adim onunuze frost trap yerlestiriyorsunuz,Track Hidden aciyorsunuz boylece herturlu stealth i goruyorsunuz + pvp baslar baslamaz eger karsidaki hide olamamissa hide olmasina izin vermemek icin mark of the hunter kullaniyorsunuz.eger o kisiyle 1 den fazla pvp yapmissam ve bu taktigi kullanmissam yanima gelmeyip trap i aktif etmemeye calisir,tabii cok buyuk husranla bitti,sonucta benim onumde kimse durmazsa yok ediyorum,neyse arkadas kacip benim rangeimden cikmayi denedi,boylece yanina gitmek zorunda kalicaktim hemde trap e yakalanmiycakti,uzaklasmaya basladi conc bow verdim aim shot verdim,rapid shot abilitysini kullandim,adami delik desik ettim rangeden cikana kadar 1/3 hp si kalmisti,sonra bende trap den uzaklasip adamin rangeine girdim tabii full range gelene kadar oldurdum.ilk deneme trap i bilmiyoken olan daha eglenceliydi,trap i hemen onume kurdum,pvp basladi mark of the hunter,sonra conc blow ve 3 adim geri cekildim,arada 2 ok attim,trap e basti,frost trap i ortama dagildi,adam direk %40 move speed reduce.toplam 2-3 defa vurma sansi oldu hep trapin alaninda dolastim yaklasamadi bile,yanina melee dalmasam 2-3 defa yida vuramiycakti.oldururken kullandigim abilityler,conc blow stun demek icin trape girmeden once,scorpid str-agility i 20 dusurmek icin tam rogue a karsi super,cok uzak degilken arcane ve normal bir atis,hemen trapin diger tarafina gecip uzun mesafede aim shot (critical verse 200-500dmg a kadar yolu var) eger rapid shot kullanmissam normal attack kullanmadiysam uzaklastiktan sonra Serpent (dot) . Caster classlara karsi: Mage:mageler %90 pvp baslar baslamaz pet i poly edip koyuna ceviriyolar,benden 2 level yuksek bi mage zit taktik denedi,beni koyun a cevirip peti oldurdu,ama peti cok hafife almisti,poly bitmeden 2sn once oldu pet ve %60 a yakin HP sini yedi mage in nova kullanip range den saydirmasina ragmen,poly dan cikinca aim shot critical vurdum ve oldu. pet i poly edenler icin freezing trap kullaniyorum,yine 2-3 adim onume freezin trap koyuyorum cunku burasi onlarin blink cekicegi yer,pvp basliyor,pet i hemen poly ediyor,bende aim shot la baslayip cok saglam bi dmg la giriyorum poly i cast ederken,blink i gordum anda direk geri ziplayip kaciyorum,blinki cekiyor,trap e yakalaniyor(10 sn no cast no move ama verdigin ilk dmg da aciliyor).bende novadan kaciyorum,hemen ok un sinir rangeine gidiyorum aim shotla trap den cikariyorum(2. aim shot buyuk ihtimal 1/3 den fazla hp alir).sonra hemen dot verip range den cikip kaciyorum,oyle sap gibi kaliyor bana dogru kostukca ben kaciyorum,arada arkami donup conc deniyorum(stun),ve dot u tazeliyorum(38dmg every 3secs).size buyu atamadan 1/2 hp den az kaliyor,uzatmaya gerek yok range giriyorum rapid shot ne var ne yok veriyorum. (2. blinke dikkat etmek gerek,blink le sizi yakalayamaz conc dengeliyor,mana shield kullaniyorsa kesinlikle pvp basinda rapid shot la normal atislar,dot,arcane shot.direk mana shield i eritiyor. Priest:en cok kaybettigim class gariptir ki priest,yaptigim adam benden 2 level yukariydi ama yine de cok zorladim,ilk macta ben aldim sonra o aldi.arada yaptigi healler cok iyi kurtariyor tabii yakinda gelicek olan 800 mana drain over 8 sec abilityle bu olaya bir son verebilir,adam direk kendini healleyerek kazandi.taktik olarak magele ayni sayilir. Warlock la yapma sansim daha olmadi,olursa onunda detaylarini yazicam.level 36 da gelen 'Stings the target, draining 616 mana over 8 sec.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 charınla ilgili ss ler koyarsan güzel olur bakarız hatta action anlarında ss lerde olur[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar