Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sicak havalarda serinlemek icin soguk su icmenin faydali olduguna inandim hep. 2 gündür test ediyorum. Bir bardak kahve daha cok serinletiyo.
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 patron klima taktirmak yerine buzlugu dondurmalarla doldurmus. bide email cclenmis herkeze gidin yiyin diye.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Yok dogru, arapların daha ilk milenyumda keşfettigi birşey. Sıcakta tshirt varken daha ferah hissetmen de bunun gibi bir durum. Soguk su vücudunda condensation'a sebep olur, ve daha sıcak hissedersin ve terletir daha fazla. İlk anda iyi hissedersin ama sonra daha çok sıcaklarsın. Sıcak içecekler contrastı düşürerek daha normal hissettirir, vs.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Öküz gibi dondurma yiyorum, banamısın demiyo.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dondurma yüzünden alıyorum zaten bütün kiloları.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Anaokulunu zeytin ezmesi yüzünden bırakmak zorunda kaldım itiraf ediyorum. Zorla yedırdiler.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Yok dogru, arapların daha ilk milenyumda keşfettigi birşey. Sıcakta tshirt varken daha ferah hissetmen de bunun gibi bir durum. Soguk su vücudunda condensation'a sebep olur, ve daha sıcak hissedersin ve terletir daha fazla. İlk anda iyi hissedersin ama sonra daha çok sıcaklarsın. Sıcak içecekler contrastı düşürerek daha normal hissettirir, vs. Black-ice said: çay, harareti alır.
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Çilekli dondurma en iyisi
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gölgede çay içeceksin bir yöntemi daha var ama onu buraya yazmayayım şimdi
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çamaşır yıkayıp evin her yerine serdim hem serin, hem de mis gibi kokuyor ev
Öne çıkan mesajlar