KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Selam dostlarım, Bu sene RZR takımında bende varım. İlk iki macımızın videosunu koyayım istedim. Cumartesi üçüncü macımız. herkese basarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 #direnrazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ya biz seni seyrediyoduk ta.. first blood mu oldun orda? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 reampage said: #direnrazor Ölmeyeydim ikinci macıda alıyorduk ya... Bİzim bebeyi kurtarıyım derken supportun cok dibine girmişim. 2 frig e mac verdik yok first blood deilde üçüncü öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 merkezden sana tezahürat yapıyoduk amma tabi o anda bakabilceğini hiç sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Kara Davut ilk maç çok iyiydin logi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Aluriel said: Kara Davut ilk maç çok iyiydin logi ile kankslar cumartesi macı alıcaz ben o recon u istiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 inşallah alırsınız seco :) recon u sana verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bol sanslar goçum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 az once yutubede gordum gelip konu açacaktım sen açmışın bruder kutlarız 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 destur said: az once yutubede gordum gelip konu açacaktım sen açmışın bruder kutlarız 0/ saol bashkhan ve capt logar reis daşa devam mı sen abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Baliga yuzmeye devam mi diye sormak gibi olmus senin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Evrime inanmıo sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anaa basladımı tüh kacırmısım hepsini. ne zaman denk geliyo finaller? bu senın trendleri ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cuce said: anaa basladımı tüh kacırmısım hepsini. ne zaman denk geliyo finaller? bu senın trendleri ne? Cruiser setuplar ve domi. ha bide bol tracking dist / damp frig setuplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cuce said: anaa basladımı tüh kacırmısım hepsini. ne zaman denk geliyo finaller? bu senın trendleri ne? cumartesi pazar, öğleden sonra 4gibi başlıyor http://community.eveonline.com/community/alliance-tournament/tournament-brackets/ http://www.twitch.tv/ccp önceki maçaçları da izleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 KaRa_DaVuT said: destur said: az once yutubede gordum gelip konu açacaktım sen açmışın bruder kutlarız 0/ saol bashkhan ve capt logar reis daşa devam mı sen abi? mecburiyetten empirde kazıyoruz ayda 1-2 b atıyor en azından ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kardeşimi kutluyorum evlilik nedeni ile uzak kaldım eylül ekim gibi geri geliceeem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bu arada exodus. ve TURN LEFT'i tebrik ediorum finallere kalmışlar AT 11'de Yarı finalist oldunuz sanırım. Helal TEAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Hiç takip edemedim ya lanet olsun, exodus. duyunca dedim bu bir yerden tanıdık bi baktm zaten bi forgon yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=N07BbLOt5lY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar